Profilul

Cauti femeie din Simeria ?

Cauti Femeie de 35 ani din Simeria pentru casatorie? Contacteaza pe maya2010 din Simeria.


ID: 1580 - www.casatorie.ro/maya2010
Eu sunt:
Femeie 
Varsta mea:
35
Localizare:
Simeria, Hunedoara, Romania
Aparenta fizica
Inaltime:
1.65m 
Greutate:
65 kg 
Culoarea ochilor:
Ochi albastri 
Culoarea parului:
Roscat 
Viata personala
Situația matrimonială:
Necasatorit(a), caut perechea 
Prezentarea mea:

Dacă aş recunoaşte ca om de comunicare că îmi e greu să mă descriu, ar fi destul de penibil. Dar şi eu aş avea aici o problemă. Nu aş şti cu ce să încep. Sunt o persoană activă, asta ştiu, iar prin activă mă refer la faptul că nu-mi place să lenevesc. Tocmai de aceea prefer să-mi ocup timpul liber, uneori chiar dându-mi taskuri, pentru a nu pierde timpul uitându-mă la televizor sau dormind prea mult. Aşa am ajuns la performanţa de a rămâne în urmă cu foarte multe dintre aceste taskuri. Unul ar fi că scriu foarte rar pe blog sau că nu citesc suficiente articole din reader ca să nu mai zic de cărţi.

Când cineva îmi cere să mă descriu, întrebarea pe care mi-o pun e: ce vrea persoana din faţa mea să audă? Prin urmare scot descrierea esenţială din paginile de jurnal şi mă prezint într-o lumină cât mai bună, astfel încât persoana cu care vorbesc să creadă că sunt prietenoasă şi că nu mă feresc să-mi dezvălui personalitatea, dar mai ales că îmi e ruşine de ceea ce fac la locul de muncă sau alte activităţi pe care le desfăşor în timpul meu liber.

Fumat:
Nu fumez 
Copii:
Fara copii 
Doriti copii ?:
Da, intrucat iubesc copiii 
Zodia:
Rac 
O persoana:
educata, respectuoasa, optimista, pozitiva, romantica, tandra, calma, echilibrata, cu simtul umorului, de casa, familista, dinamica, activa, altruista, de incredere 
Pasiuni:
Arta, activitatile artistice, Serviciile comunitare, Internet, calculatoare, Obiectele Artizanale, Jocurile, Ascult muzica, Sa cant muzica, Urmaresc filme, Imi place sa citesc carti, Religia, Spitirtualitatea, Teatrul sau Opera, Televizorul, radioul, Calatoriile, Shopping, Politica si economie 
Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Domeniul de activitate:
Muncitor agricultura, Industrie 
Limbi vorbite:
Engleza, Italiana, Spaniola, Romana 
Caut o relatie serioasa
La matrimoniale caut:
un barbat 
Perechea potrivita. Preferinte:

Normal ,sensibil dar si tare de caracter sa stie ce vrea .Pentru a crea o legatura emotionala cu un barbat mai intai trebuie sa trezesti atractia sexuala in el prin formele tale apetisante, feminine, prin ceea ce crezi tu ca-i bun in tine.