Profilul

Cauti femeie din Timisoara ?

Cauti Femeie de 45 ani din Timisoara pentru casatorie? Contacteaza pe clau din Timisoara.


ID: 1463 - www.casatorie.ro/clau
Eu sunt:
Femeie 
Varsta mea:
45
Localizare:
Timisoara, Timis, Romania
Aparenta fizica
Inaltime:
1.66m 
Greutate:
57 kg 
Culoarea ochilor:
Ochi verzi 
Culoarea parului:
Saten inchis 
Viata personala
Situația matrimonială:
Divortat(a), caut jumatatea 
Prezentarea mea:

Sunt o romantica si cred in dragoste la prima vedere...trebuie sa existe o chimie atunci cand cunosti persoana potrivita...si apoi un nivel apropiat de educatie, pentru ca discutiile sa fie cat mai placute, deloc plictisitoare si chiar constructive.
Cred ca nimic nu e intamplator si cred in destin. Viata poate fi atat de frumoasa daca ai gasit persoana potrivita, langa care sa te simti minunat si fericit.

Fumat:
Nu fumez 
Copii:
Un copil 
Doriti copii ?:
Da, intrucat iubesc copiii 
Zodia:
Taur 
O persoana:
ambitioasa, perseverenta, educata, respectuoasa, optimista, pozitiva, romantica, tandra, calma, echilibrata, cu simtul umorului, de casa, familista, dinamica, activa, economa, corecta, altruista, de incredere 
Pasiuni:
Arta, activitatile artistice, Activitatile culinare, Dansul, Familia, prietenii, Sanatatea, Miscarea, Ascult muzica, Urmaresc filme, Fotografiatul, Fac sport, gimnastica, Religia, Spitirtualitatea, Teatrul sau Opera, Calatoriile, Altruismul, Desenul 
Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Domeniul de activitate:
Invatamant, Universitar 
Limbi vorbite:
Engleza 
Caut o relatie serioasa
La matrimoniale caut:
un barbat 
Perechea potrivita. Preferinte:

Imi doresc sa cunosc un om frumos in exterior dar mai ales in interior. Sa fie o persoana care sa-si doreasca sa ofere multa dragoste, respect si sprijin. Sa aiba o educatie apropiata, pentru a putea avea conversatii lungi, interesante si frumoase!Intr-un cuvant un barbat compatibil.