Genul:
Barbat 
Varsta:
42
Matrimoniale Localizare:
Hunedoara, Hunedoara, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
80 kg 
Culoarea parului:
Negru 
Viata personala
Zodia:
Fecioara 
Pasiuni:

Iubesc viata si sporturile extreme parasutism, parapantism, planorism si vacante in locuri necunoscute dar cel mai mult si mai mult doresc sa iubesc si sa fiu iubit vreau o familie si cred ca dragostea nu are frontiere.

Da e adevarat e nevoie de timp sa cladesti ceva ...totul e sa vrei daca vrei cu adevarat totul e posibil.
Mi-ar place sa gasesc pe cineva care sa aiba curajul sa lupte alaturi de mine. Locuiesc in milano de foarte mult timp, aproape de 20 ani.

Vin foarte des in Romania si-mi place sa calatoresc foarte mult.
Cred ca respectul este cel mai important intro relatie, dar mai intai trebuie sa stii sa te respecti pe tine sa poti repecta pe cei din jurul tau.

Sa iubesti?
-E ceva foarte important inseamna sa ai curaj sa te daruiesti complet fara prejudecati nu e simplu .... e o alegere, nu are nici o legatura cu logica e un sentiment, unul dintre cele mai importante. Nu toti stim sa iubim dar cred ca e de-ajuns sa crezi si sa vrei si totul se poate invata.

Dragoste la prima vedere?
-Cred ca e doar pasiune care poate sa arda intro clipa de eternitate sau poate sa dureze pentru todeauna.

Oare stim ce vrem dela viata?
-Astazi vrem un lucru maine altul dar oare ce este mai important pentru noi, pentru cei din jurul nostru? Cred ca sa fim fericiti , sa suradem atunci cand am reusit in una dintre sfidele noastre cotidiene...

Famiglia?
Nu stiu ce este ami doresc foarte mult o famiglie dar vad ca nu e simplu.

E usor e greu sa lupti in viata?
Totul relativ, important e sa ai un tel un obiectiv si un pic de curaj restul vine dela sine.

Sa vrei sa ajuti pe cineva?
-Pare o nebunie in zilele nostre, treci pe drum si vezi un batran intr-un sant? Ce faci? Ar putea fi tatal tau.

Suntem prinsi de lucrurile de toate zilele, alergam in cautarea unei zile de maine mai frumoase pentru noi,...pentru familia noastra, pentru prietenii nostri si trecem mai departe. Vezi un copil care cere cu mana intinsa o speranta ...e lumea in care traim...

Daca internetul poate sa ne ajute sa ne cunoastem si sa ne ajutam sa iubim, vom gasi intodeauna drumul spre casa si ne mai ramane o speranta pentru ziua de maine.

Desi pasiunea uneori castiga , eu as prefera o prietenie adevarata o fata sincera ambizioasa care are curajul sa lupte alaturi de mine si pentru care sinceritatea este o scuza pentru orice replica...si mai ales sa fie dispusa sa faca orice pentru mine asa cum as face si eu la rindul meu.

Cred ca dragostea e ceva care nu se poate atinge e ceva care nu se poate lua, da sau
fura e ceva care simti in sufletul tau dragostea face parte din noi din viata noastra din
sufletul nostru, n-are legutura cu sexul in ce mod se face sex, e ceva care nici
macar nu se poate povesti .....te trezesti dimineata si simti nevoia sa fii linga cine
iubesti indiferent unde ai fi si ce ai face.

Indiferent de ce gindesc alti eu cred ca dragostea e ceva care poti simpti pentru oricine cind te astepti mai putin ,te face uneori sa faci lucruri ciudate in care nu te recunosti, simti ca vrei ca impartasesti cu cineva tot ce ai mai bun in viata ta, vrei sa lupti inpreuna cu ea simpti ca traiesti o poveste un film in care te simpti protagonist unde vezi persoana de linga tine in rolul principal. Simpti ca poti face orice pentru ea tiai risca si viata nu te intereseaza nimic altceva vrei doar sa fii impreuna persoana iubita devine un idol uneori simti inpulsuri ciudate te comporti urit atunci cind nu reusesti sati exprimi sentimentele. Insa asta nu inseamna ca nu iubesti e un mod de a spune ca nu esti multumit de cum decurg lucrurile in jurul tau.

Uneori poti fi linga cineva si totusi sa nu fii sa ai impresia ca vorbesti singur ca alergi dupa vise pe care nu ai cu cine sa le imparti, ca cei din jurul tau te vad ca pe un strain chiar taca tu-i iubesti si faci posibilul pentru ei. Din pacate nu reusesti intodeauna sa te faci inteles.

Prezentarea mea:

Nu as putea sa ma descriu foarte exact... o transformare continua si poate greu de inteles pentru cine nu ma cunoaste.

Nu sunt foarte deschis in intimitatea mea desi ma consider foarte expansiv, social, generos si rabdator poate uneori incapatinat dar stiu ce vreau si pana unde poate ajunge nebunia care uneori se poate desoperi a fi un mare noroc.

Imi place sa risc mult in viata mea profesionala, dar e mereu un risc calculat. Sunt o carte deschisa dar niciodata nu ma vei cunoaste cu adevarat, exista o singura cheie pentru a ma cunoaste "dragostea".

Cred ca am un caracter puternic, gentil, elegant, inteligent dar poate gresesc, sunt un optimist si cred in mine insumi dar poate ca as vrea ca tu sa descoperi putin cite putin din cea ce sunt, chiar daca sincer sa fiu imi ramane un dubiu ca vom ajunge la la o concluzie. Totusi mi-ar place sa ne dam o sansa si sper din tot sufletul ca gandesti la fel.

In orice caz simt ca sunt doar jumatate din cea ce as putea fi, puterea mea, echilibrul, constiinta, si chiar insusi existenta mea ar fi completa daca ar fi regina mea in viata mea. Pentru cea ce sunt acum nu as putea sa ma definesc in nici un mod, ea va fi cea care ma va modela si care ma va face sa inteleg cine sunt cu adevarat, si doar impreuna vom putea da un sens adevarat vietii.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

As vrea sa gasesc pe cineva cu care sa pot inparti toate gindurile mele toate sentimentele sa pot ...as vrea multe dar noi oameni suntem intodeauna nemultumiti, nesatisfacuti vrem intodeauna mai mult decit e posibil. Probabil ca asta ne face diferiti de alte fiinte, de tot cea ce e in jurul nostru, lipsit de viata de dorinte de senzatii de sentimente …

Sa se abtine persoanele fara fotografii si care nu corespund cerinteleor
mele si mai mult profesionistele si materialistele sa-si caute in alta parte, am ginduri frumoase dar sunt sarac asa ca nu pierdeti timpul cu mine.

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!