Genul:
Barbat 
Varsta:
43
Matrimoniale Localizare:
Mediaş, Sibiu, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
85 kg 
Viata personala
Pasiuni:

Natura, sahul, ciclismul, calatoriile, stiintele, religia, s.a

Prezentarea mea:

Buna ! Ceea ce vreau sa spun despre mine nu vreau sa para a lauda, nici nu sunt genul sa ma laud, insa e adevarat. Sunt inalt, o prezenta f agreabila, deschis si vesel, cu simtul umorului, comunicativ. OFER si cer sinceritate, respect. Cu mult bun simt si cei 7 ani de acasa, linistit, calm, dar si plin de viata, pasional. Intr o relatie ma implic f mult , dau totul cum se spune, f sufletist, familist convins, cea ce imi si doresc. Imi doresc o persoana in care sa ma identific, sa ma regasesc, sa ma faca sa simt ca sunt viu, ca merita si ai pt cine sa traiesti si sa te daruiesti. Imi doresc f mult sa ma indragostesc. E un sentiment atat de unic, de minunat, de Dumnezeiesc. Sunt o pers credincioasa , de religie ortodoxa, si apreciez f mult valorile morale !

Visele, dorintele mele:

cum spuneam mai sus , imi doresc o famile adevarata, bazata pe respect, iubire, credinta si sinceritate ! FARA ACESTEA NICI O RELATIE NU POATE EXISTA ! SI MULTA COMUNICARE BAZATA PE INCREDERE ! la asta visez si doresc !

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

ceea ce apreciez f mult la o femeie e ceea ce o face sa fie femeie: FEMINITATEA ! acea blandete in privire, in vorba, gesturi, calma , intelegatoare, linistitoare. Sa stie sa comunice mereu si sa stie sa asculte , e f important. Vesela, iubitoare, f pasionala, uneori nebunatica si cu spirit copilaresc, Pustoaica cum imi place sa alint si serioasa cand e cazul, familista.

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!