Genul:
Femeie 
Varsta:
32
Matrimoniale Localizare:
Bacău, Bacău, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
46 kg 
Culoarea parului:
Saten deschis 
Viata personala
Pasiuni:

Imi place sa fac pe cei de langa mine fericiti.

Prezentarea mea:

Sunt Admin-ul siteului www.casatorie.ro. Sunt mandra sa spun ca mi-am intalnit dragostea pe un site de matrimoniale si sper ca si voi o sa aveti o sansa de a intalni aici persoana potrivita.

Am decis sa incer sa ajut si pe altii sa intalneasca iubirea. Unora insa le este pur si simplu lene sa caute. Nepasarea nu va aduce nimic pozitiv. Dragostea trebuie cautata, cucerita, apoi pastrata curata.

Depinde in mare masura de dumneavoastra daca binevoiti sa va completati profilul asa cum trebuie pentru ca ceilalti membri sa isi poata face o prima parere despre dumneavostra. Un profil trebuie sa contina poze si o descriere de minim cateva randuri. De asemeni trebuie sa trimiteti cat mai multe mesaje pentru a primi raspunsuri cu siguranta. Va doresc numai bine si spor la trimis mesaje de iubire pe siteul www.casatorie.ro. Cu prietenie, Raluca.

Visele, dorintele mele:

Sa fiu iubita ca si acum, s afiu sanatoasa si sa imbatranesc frumos alaturi de sotul meu.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Eu cautam un barbatul bun si romantic insa eu l-am gasit deja. Casatoria noastra a avut loc pe 25 iulie 2009. Acest profil se afla aici doar pentru ca trebuie sa administrez siteul prin el.

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
stal a scris pe peretele lui iubire :

Cam rar intri pe aici. Putina curatenie nu strica. O gramada de conturi inactive care ar putea fi sterse. Bafta