Genul:
Barbat 
Varsta:
48
Matrimoniale Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
70 kg 
Culoarea parului:
Un pic gri 
Viata personala
Zodia:
Leu 
Pasiuni:

Ador moda si lucrez in acest domeniu, ascult rock, gothic-metal, harley davidson, fotbal, ador calatoriile, arta in general(arhitectura, pictura, sculptura, arta populara) gatitul si vinul bun

Prezentarea mea:

Sunt o persoana cu un spirit tanar, imi place moda si lucrez in acest domeniu, in public ies in evidenta, pot fi pedant dar si nonconformist, nu sunt rasist dar nationalist. Imi place istoria si arta gotica, si ma imbrac in stil rock. Sunt romantic si ajung sa iubesc cu toata fiinta mea femeia care reuseste sa ajunga in sufletul meu . Imi doresc o persoana aproape ca mine , pentru a fi doua suflete ce traiesc pe aceiasi unda. Imi place sa si gatesc pentru ca in Romania mancarea si voia buna este pe primul loc. Si nu in ultimul rand imi place sa fac dragoste si uneori acolo unde nu te astepti, consider ca dragostea, iubirea dintre doi oameni este ridicata la perfectiune atunci cand parca nu poti respira , cand ceva te doare in suflet, pentru ca cel pe care il iubesti nu este langa tine.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Caut o femeie care sa aiba aproape aceleasi pasiuni si/sau sa ma accepte asa cum sunt, sa fie vesela si iubitoare si cu un dram de nebunie.

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!