Genul:
Femeie 
Varsta:
55
Matrimoniale Localizare:
Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
108 kg 
Viata personala
Pasiuni:

Natura in general, animalele in special.

Prezentarea mea:

Sunt genul de femeie dintr-o bucata. Adica, si la propriu si la figurat. Nu sunt femeia care sa cheltuie pe aspectul ei fizic, deci se poate spune ca sunt rustica. Fizic sunt masiva. Spiritual in plina ascensiune. Imi place foarte mult sinceritatea, corectitudinea. De la partenerul meu, astept, ca orice femeie, protectie, tandrete, respect. Ma pasioneaza multe lucruri, in special animalele, natura. Sunt vaduva, fara obligatii, adica copii. De 6 ani m-am mutat in mediul rural si nu tin neaparat sa plec de aici. Nu ma deranjeaza deloc ca partenerul meu sa aiba copii, dimpotriva! Pentru a preintampina orice discutii pe tema kilogramelor, as dori sa fie din categoria "grea", dar nu obligatoriu. Doresc o comunicare pe aceasi lungime de unda. Ma caracterizeaza SENSIBILITATEA.

Visele, dorintele mele:

Doresc sa implinesc mai multe proiecte, dar am nevoie de ajutor. Stiu ca pot darui multaaaaaaa dragoste, iubire, afectiune...... De aceea cer si eu ceva in schimb! Daca se poate aceleasi sentimente.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Un barbat mare din toate punctele de vedere. Un suflet pereche la varsta a treia. Sa fie sincer, onest, respectuos, credincios, familist, protector, iubitor de animale.

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!