Genul:
Barbat 
Varsta:
27
Matrimoniale Localizare:
Iaşi, Iaşi, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
60 kg 
Culoarea parului:
Negru 
Viata personala
Pasiuni:

Am cateva lucruri care-mi place sa le fac.De ex. imi place ciclismul, pe care-l practic destul de des, chiar si cand este frig afara, imi place fotbalul, imi plac foarte mult filmele, sunt un cinefil inrait si sunt un mare fan Michael Jackson, intr-atat incat am invatat sa dansez ca el.Pe langa asta imi place sa fiu in forma, asa ca imi place si fitness-ul.

Prezentarea mea:

Ce pot sa spun?Sunt o persoana cu un trecut si-un prezent destul de interesant, cu o gramada de momente placute si fericite.Sper ca si viitorul meu sa fie la fel, asa ca sper sa gasesc pe cineva care ma va ajuta sa-mi faca, nu numai viitorul meu ci si pe-al ei, luminos.Deocamdata lucrez in domeniul transportului, dar sper ca acest lucru sa se schimbe.Sunt amuzant, fidel, increzator, dedicat, iubitor, romantic, de incredere, grijuliu si atunci cand se cere pot fi si putin bad-in sensul bun al cuvantului.Sper sa cunosc pe cineva care ia dragostea in serios.

Visele, dorintele mele:

Pai, in primul rand, imi doresc sa gasesc un loc de munca mai bun pentru a avea o situatie financiara mai buna, in al doilea rand, imi doresc foarte mult sa intalnesc pe cineva si poate, intr-o zi, sa ma vad asezat la casa mea cu persoana draga alaturi.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Mi-as dori ca persoana pe care-o caut sa aiba, cat de cat, acelasi interese ca si mine, sa-i placa un tip care este romantic si atent fata de dorintele ei si fata de ea, sa-i placa dragostea, sa-i placa aventura, sa aibe simtul umorului si sa-i placa sa se distreze.Cu alte cuvinte sa-i placa viata.Nu ma deranjeaza daca fumeaza sau bea, atata timp cat este in limitele normale.

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!