PRIMA INTALNIRE ...

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
cornelus001
Member
Mesaje: 15
Membru din: 06 Apr 2009, 02:09
Localitate: IASI
Contact:

PRIMA INTALNIRE ...

Mesaj de cornelus001 »

S-a dus vremea in care te judeca „lumea" daca erai tu mai indrazneata... S-a dus si vremea in care nu aveai voie sa te afisezi singura cu un barbat... Si, daca stam bine sa ne gandim, s-a dus si vremea in care nu prea erai bine vazuta daca faceai tu primul pas intr-o relatie (chiar si de scurta durata)... Insa cum stam cu „regula nescrisa" conform careia nu e bine sa faci sex de la prima intalnire??? V-ati vazut, v-ati placut... S-a nascut ceea ce se cheama „dragoste la prima vedere", ceva pentru care specialistii au o explicatie simpla: e vorba doar de chimie... Dupa o seara minunata petrecuta impreuna (cu sau fara adaos de alcool in combinatie), descoperi ca nu va mai puteti tine mainile departe unul de celalalt si ca saruturile sunt deja un sir continuu de „reactii chimice"... Iti trece prin cap - ca doar esti femeie moderna - ca n-ar strica o partida de sex cu omul cu pricina, insa ce te faci cu toate textele culese de prin „Sex and the City" si carti de amor mai mult sau mai putin la moda? Ia hai sa vedem impreuna ce se poate intampla daca cedezi tentatiei „fizice" inca de la prima intalnire... O sa creada ca nu esti serioasa... Da, exista aceasta posibilitate. Stii bancul cu gaina? Pe care o fugarea cocosul si care, in timp ce alerga, se gandea: „Daca ma opresc, o sa creada ca sunt curva, daca nu ma opresc, o sa creada ca sunt increzuta. Mai bine ma impiedic!". Ei bine (sperand ca nu te-a deranjat comparatia cu lumea galinaceelor) cam asa sta treaba si cu relatia ta pe cale (sau nu) sa se infiripe. Iata care ar fi principalul argument pro: sunt foarte putine situatiile in care ai norocul sa intalnesti un baiat cu care chiar simti „vibratia"... De obicei, ai nevoie de intarirea sentimentului de incredere, de cunoastere pana sa simti ca el este acela. Daca ai ajuns sa-l cunosti, cel mai simplu ar fi sa nu pierzi timpul. Ce ai de pierdut? Cel mult o noapte (in care te vei simti bine) si dupa care, in cel mai nefericit caz, nu vei mai auzi nimic de baiatul cu pricina... Pune in balanta variantele si vezi daca merita sa fii puritana. In celalalt caz, daca te simti bine cu el si el cu tine, poate iese ceva exploziv si care dureaza... acum , eu te intreb pe tyne.........CE CREZI DESPRE LUCRUL ACESTA ??? CORNEL . :P
Ultima oară modificat 01 Mai 2009, 21:02 de către admin, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: PRIMA INTALNIRE ... ???

Mesaj de Cupidon »

Dragoste la prima vedere nu este sinonim cu sex la prima vedere. SUnt fete care sar in pat din prima seara, insa nu este modelul traditional al unei fete cuminti. O fata cu cap, nu se culca cu un baiat din prima seara. Daca o face, inseamna ca este obisnuita ...si atunci vorbim despre o fata usoara.

Un baiat, ce impresie isi face despre acea fata, dupa ce se culca cu ea din prima seara ... ? "Ei si asta a fost o curva" !
cornelus001
Member
Mesaje: 15
Membru din: 06 Apr 2009, 02:09
Localitate: IASI
Contact:

Re: PRIMA INTALNIRE ... ???

Mesaj de cornelus001 »

rombest scrie:Dragoste la prima vedere nu este sinonim cu sex la prima vedere. SUnt fete care sar in pat din prima seara, insa nu este modelul traditional al unei fete cuminti. O fata cu cap, nu se culca cu un baiat din prima seara. Daca o face, inseamna ca este obisnuita ...si atunci vorbim despre o fata usoara.

Un baiat, ce impresie isi face despre acea fata, dupa ce se culca cu ea din prima seara ... ? "Ei si asta a fost o curva" !

nu-i drept ceea ce gandesty...parerea mea . :roll: dar ce spui daca , vor ramine impreuna macar ptr catyva ani , asa cum mi sa intamplat si mie ???oricum , ms ptr comment ... vad ca mai sint persoane , interesate si de frumusetea interioara , nu doar de senzationalul vietii cotidiene ...furturi,accidente,conflicte,catastrofe etc,etc..........oricum , viata a fost,este si ramine roz , numai alaturi de cei dragi !!!o dimineata cu zambetul pe buze sa ai ...... :P
sdvio
Member
Mesaje: 28
Membru din: 23 Oct 2011, 20:07

Re: PRIMA INTALNIRE ...

Mesaj de sdvio »

Cred ca la prima intalnire la ce ar trebui sa te astepti este un sarut pe obraz si sa iti spuna persoana respectiva ca te place si vrea sa va mai intalniti:)
Vizitator

Re: PRIMA INTALNIRE ...

Mesaj de Vizitator »

Oare nu mergem toti la acea prima intalnire crezand in minuni? In minunea ca ,el sau ea, va fi ce cautam ,ce visam... Poate ,,obositi" de atata cautare vedem ceea ce ne dorim noi sa vedem , si nu ceea ce este ..... Si totusi intrebarea imi pare ca este un pic ,,inclinata" . Tu femeie vei fi judecata in 99% din cazuri pentru ca ai dorit sa faci dragoste de la prima intalnire,insa daca tu nu ai simtii dorinta in ochii si trupul barbatului ai putea sa faci sex impotriva vointei lui. Nu , cu siguranta ............. Dar pentru el este normala dorinta fizica , tie iti este interzisa
vasilepantea
Member
Mesaje: 17
Membru din: 11 Noi 2009, 15:40

Re: PRIMA INTALNIRE ...

Mesaj de vasilepantea »

mari08anne scrie:cam adevar in toate
da este foarte adevarat
vasilepantea
Member
Mesaje: 17
Membru din: 11 Noi 2009, 15:40

Re: PRIMA INTALNIRE ...

Mesaj de vasilepantea »

sdvio scrie:Cred ca la prima intalnire la ce ar trebui sa te astepti este un sarut pe obraz si sa iti spuna persoana respectiva ca te place si vrea sa va mai intalniti:)
cred ca prima intalnire ar trebui sa fie ceva simplu si elegant
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.