Tu esti viata mea !

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Tu esti viata mea !

Mesaj de Cupidon »

Esti viata mea !
Usa se deschise fara a sparge linistea ce pusese stapanire pe intreaga casa.
Luca si maria stateau fata in fata , aproape respirandu-si aerul.Altadata aceasta apropiere ar fi electrizat pana si lucrurile fara viata din preajma lor.Astazi priveau unul prin celalalt.
- Avionul decoleaza la 18,30, ar fi cazul sa plecam, zise Andrei ,fratele Mariei , intrand plin de viata si total detasat de atmosfera apasatoare din incapere. Astept in masina , mai spuse luand un mar si apropiind usa.
Buzele Mariei se rotunjira in rostirea unui cuvant dar pana ca vocea sa calda sa ajunga in auzul barbatului , acesta spuse iritat :
- Nu insista , n-am sa te insotesc la aeroport.Ar fi doar o despartire formala , pentru mine tu, de fapt Maria pe care o iubesc , a plecat din clipa in care din sufletul ei a alungat iubirea pe care mi-o purta.
- Luca , zise femeia , poate nu ma vei ierta niciodata, nici nu iti pot cere asa ceva, insa fiind sincera cu tine cand am recunoscut ca m-am indragostit de altul , am fost sincera cu mine. Poate ...
- Te rog taci....nu mai spune nimic , se auzi vocea sfasiata a lui Luca care cu varful degetelor ii acoperea buzele. Nu mai spune nimic , iti respect dorinta si sentimentele. Poti lua cu tine tot ce vrei , in mod special te rog sa iti iei toate vorbele de alint , toate promisiunile si toate visele strecurate prin fiecare coltisor . Da , Maria, de ele ai nevoie acolo in bratele si in casa altui barbat .Le poti folosi pe aceleasi , continua ironic privind-o in ochi , doar le-ai folosit ca decor.
Ochii Mariei il sagetara. Ar fi vrut sa raspunda dar constata ca ,acum, tacerea e raspunsul cel mai usor de oferit.
Se ridica si isi indrepta pasii spre lumina ce patrundea prin usa intredeschisa.Pornea spre o alta viata. Nu avea nici macar pentru ea raspuns la intrebarea ,,De ce?".......Era cu adevarat indragostita? Iesi fara a spune un cuvant, ar fi vrut sa planga dar grimasa se stinse intr-un suras amar.
Luca isi simtea inima dessirandu-se intr-un fir nevazut legat de inima celei care pleca si care ii soptise adeseori : ,,Esti viata mea!" .
- Vorbe .... , isi spuse Luca inchizand ochii pentru a opri cursul firesc al lacrimilor .

(Articol trimis de Ellen )
andrei1964
Member
Mesaje: 10
Membru din: 27 Mar 2009, 20:21

Re: Tu esti viata mea !

Mesaj de andrei1964 »

Tu iesti vita mea si vei ramine pentru tot restu viti mele PETRUTA TE IUBESC chear daca nu mi iesti cu mine
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.