Sentiment de dragoste, sentimente de iubire

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Avatar utilizator
iubire
Site Admin
Mesaje: 729
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52

Mesaj de iubire »

Iubirea sau altfel spus, sentimentul de dragoste este misterul intre doi oameni de sex opus, iubirea nu este asemanarea dintre ei. - spunea John Fowles

Sentimentul de dragoste este un sentiment deosebit, unic si mirific. Iubirea este un sentiment care leaga doi oameni, oricat de mare sau mica ar fi distanta intre ei doi.

Iubirea nu este pasatoare, ea doar iubeste. Iubirea sau altfel spus, sentimentul de dragoste ne invata mult si invata multe de la noi. In iubire nu te poti plictisi vreodata, pentru ca in fiecare zi descoperi ceva nou la cel de langa tine.

Astfel povestile de iubire reusesc sa isi pastreze aceeasi intensitate ca la inceput. Ca barbat sau ca femeie, ai trait si tu macar o data o poveste de iubire. Nu vrei sa ne vorbesti si noua despre acea relatie ?

Cand exista iubire adevarata intre un barbat si o femeie, intre un baiat si o fata, o iubire sincera, partenerii sunt foarte atenti unul la celalt si se respecta. Daca respectul si fidelitatea ar disparea, legatura intima creata de catre iubire intre ei, s-ar destrama. Suferinta ar lua locul iubirii. Ar ajunge si ei parte a banalului, a lucrurilor obisnuite care ii inconjoara.

Dar acest mister sentimental, pastreaza intensa vapaia dragostei, o hraneste si uneori o face sa si creasca. Nu degeaba se spune ca iubire sua dagostea este plina de surprize. Descoperim in fiecare zi ceva nou despre partener. De fapt descoperi ceva nou despre lume, despre tine. Acest site colectioneaza povestine de iubire. Altii pot invata din ele. Trimite asadar povestea ta de dragoste si noi o vom publica.
Avatar utilizator
iubire
Site Admin
Mesaje: 729
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52

Mesaj de iubire »

Ai iubit o femeie - ai iubit un barbat ? Scrie aici povesti de dragoste !
Fiecare femeie, fiecare barbat a iubit in viata sa si de aceea povestile de dragoste, sau de iubire, sunt foarte multe si foarte interesante de citit. Din pacate doar o parte dintre aceste povesti de dragoste sunt cunoscute. Daca doresti sa scrii unul sau mai multe articole de dragoste despre viata ta, sa ne impartasesti intensitatea sentimentelor tale de dragoste fata de un baiat sau fata de o fata, ne-am bucura foarte mult.

Inscrie-te asadar pe acest site www.cupidon.ro si apoi scrie cate articole doresti tu in Blog. Ulterior, primeste comentarii, sfaturi de la persoane cu experienta in dragoste care te vor ajuta sa intelegi sau sa depasesti mai usor acele momente care te framanta.

Multumim pentru bunavointa de a ne spune si noua povestea ta de dragoste, fie ca este fericita fie ca este trista. Acest site gratuit este special conceput pentru a aborda sentimentele de iubire si de dragoste, prin discutii in limba romana. Succes.
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.