Omagiu pentru un suflet pierdut...

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Lady_Lady
Member
Mesaje: 83
Membru din: 14 Ian 2010, 18:01

Omagiu pentru un suflet pierdut...

Mesaj de Lady_Lady »

Omagiu pentru Ilona…sufletul pierdut care in cautarea sufletului pereche a apelat la internet si site-urile care ofera oportunitatea cumunicarii si implicit “cunoastrea” potentialului om caruia sa ii poti darui iubirea...pentru ea a fost tragic, in bunatatea ei a crezut si a sperat... si la un moment dat viata ei parea implinita dar i s-a creat doar iluzia ca ar fi fost iubita, si-a pus sufletul pe tava...fara a banui ce se poate ascunde sub masca pe care o poarta cu succes unii dintre semenii nostri.
Nu scriu aceste randuri pentru a descuraja pe cei care spera ca aceste site-uri le pot aduce soarele in suflete, ii rog sa ma ierte...insa celor care doar se joaca si chiar mai mult cu mintile lor diabolice urmaresc si urzesc scenarii care transforma suflete in punti ale suspinelor...nu pot decat sa le cer sa se abtina...exista legi nescrise care compenseaza si binele si raul facut

"Un barbat suspectat ca si-a infectat deliberat sotia cu virusul HIV a fost arestat preventiv ieri pentru raspandire a bolii si omor.

Salariata a unei unitati spitalicesti din municipiu, victima, in varsta de 40 de ani, l-a cunoscut pe suspect anul trecut. Dupa ce barbatul i-a spus ca a iesit la pensie dupa ce a luptat in Afganistan si a fost decorat de presedinte, femeiaa a acceptat sa locuiasca impreuna. Primele semne ale infectarii au aparut anul acesta cand femeia, care ramasese insarcinata, a inceput sa slabeasca. Desi in aprilie a nascut prin cezariana, boala nu a fost descoperita.

Dupa casatorie, in iunie, dupa aproape un an de concubinaj, cei doi s-au casatorit, barbatul luand numele femeii. Din acel moment viata i s-a transformat intr-un cosmar. Fire mai retrasa, pentru ca intre timp se distantase inclusiv de familia ei, femeia a inceput sa fie terorizata psihic. Valentin ii cerea toti banii, o scotea din apartament in toiul noptii numai in pijama, iar certurile erau la ordinea zilei. Cei care s-au aflat in preajma familiei sustin ca numai barbatul gatea, iar din acest motiv exista si suspiciuni ca i-ar fi pus sedative in mancare.

Dupa moartea femeii s-a aflat adevarata identitate a a babatului.. Chiar daca legea obliga ca partenerii sa prezinte analize medicale, femeia nu a aflat ca barbatul este infectat cu HIV. In luna august, femeia a fost internata la Spitalul TBC, dupa ce medicii i-au descoperit multiple chisturi la nivelul plamanilor si ficatului. Transferata la la o unitate spitaliceasca de rang superior, ea a fost diagnosticata cu SIDA. In ciuda tratamentului, organismul slabit nu a mai facut fata, femeia murind.

Dupa inmormantare, Valentin a mers la locuinta parintilor, si a luat copilul fara acordul lor. Ulterior, micutul a fost recuperat. Afectati de pierderea suferita, parintii femeii au depus plangere la Parchet. Cercetarile au fost declansate in septembrie insa, pentru ca nu exista precedent, procurorii au trebuit sa se documenteze in ce priveste evolutia si patologia bolii. Apoi au inceput sa adune documente si declaratii de la rudele femeii pentru a putea dovedi ca Valentin C. stia de afectiunea de care sufera si consecintele relatiilor sexuale neprotejate. Retinut joi seara, Valentin H. a fost arestat preventiv, ieri dupa-amiaza, pentru 24 de ore. „Este o premiera pentru sistemul judiciar romanesc. Pentru documentare si administrarea probatoriului s-a muncit zile in sir. Intrucat dupa deces nu s-a facut necropsia, expertiza medico-legala se va face pe documente. Oricum, ancheta este la inceput".
Primele teste efectuate copilasului au iesit negativ, insa analizele urmeaza sa fie repetate la sase luni, intrucat virusul se poate declansa mai tarziu.

Iata cine era...Valentin C.-a fost inchis de mai multe ori. In urma cu 10 ani el a fost arestat preventiv si condamnat pentru ultraj dupa ce a snopit in bataie un politist care intervenise pentru a aplana un scandal intre el si prietena lui. Atunci, tanarul se afla in intreruperea executarii unei condamnari de doi ani pentru furt. Inca de atunci dobandise sindromul si obtinuse intreruperea executarii pedepsei din motive medicale. In timpul unui proces, nemultumit ca nu este lasat in libertate, el a scos o lama si s-a taiat pe piept si pe maini. Apoi 2004, Valentin C. si-a stropit fosta sotie si fosta soacra cu acid sulfuric, pentru ca sotia ar fi cerut divortul. Cele doua femei au suferit arsuri de gradul II si IV. In noiembrie 2008, el a urcat pe cladirea veche a Primariei si a amenintat ca se arunca in gol. Dupa mai multe minute de negocieri, a coborat de bunavoie.

Anchetatorii au luat-o cumva inaintea legii. Astfel, actualul Cod Penal nu pedepseste decat transmiterea bolii, nu si fapta soldata cu decesul victimei, sanctiunea prevazuta fiind inchisoare de la 5 la 15 ani. Asta in ciuda faptul ca infectarea provoaca decesul in proportie de 99,99%. Abia in noul Cod Penal care ar trebui sa intre in vigoare de anul viitor s-a prevazut aceasta infractiune insa pedeapsa propusa e de inchisoare de la 7 la 15 ani, ori procurorii au asimilat fapta lui Valentin C. infractiunii de omor."

sursa: Monitorul de Botosani 16.10.2010
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.