Trecusem prin atatea impreuna incat credeam ca era imposibil sa ne mai despartim,invinsesem gelozia lui,piedicile celor din jur,invinsesem traiul mizer ,soarta nefavorabila,pana si boala mea,desi,stiam ca un singur lucru rau daca s-ar mai intampla,eu nu as mai face fata.Nu mai stiam cum sa fac sa fie bine,nici despartirea nu era o solutie,ne era asa de greu la amandoi,...offf...sunt obosita...Ma asez in pat,sarut inelul de la el,e un inel modest dar care pentru mine inseamna o bogatie,bogatia iubirii noastre...
Adorm..visez...ca eram plecata undeva..nu stiu unde,sau ce tara,dar parca era tara florilor de asa multe crizanteme ce erau in jur,peste tot,oriunde vedeai cu ochii..Se facea ca nu puteam sa dorm,si am auzit un sunet,o muzica atat de minunata si lenta,care iti linistea sufletul,parca un inger canta la o harpa,am iesit sa vad ce e,si dintr-o data cineva imi pune mana la ochi,era el,venise dupa mn,ma iubea...Ma luat de mana si mi-a spus sa merg cu el,am ajuns intr-o gradina frumoasa,acolo totul era din matasuri albe,era pana si un pat care foarte inalt exact cum am citit ca aveau printesele in vis,pana si patul avea ..era...de basm!Apoi am vazut un leagan tot alb,si intradevar,cineva canta,nu la harpa ci la pian...M-am dus catre leagan m-am asezat inel si el mi-a spus sa inchid ochii,cand i-am deschis de la spate a scos un trandafir rosu,apoi mi- a zis sa ma indrept spre pat ca va veni si el imediat..Apoi am inteles de ce mi-a zis sa ma indrept spre pat....dar ma inselasem,nu era ce gandeam eu,pe pat era intinsa rochia care i -am tot spus eu ca i-o doresc.Alba cu corset si larga,exact cum au printesele,dar..und era diadema?M-am imbrcat cu rochia...paream splendida,totul parea magic,si faptul ca el facea un asemenea gest romantic,apoi a venit el ma lua de mana si am mers spre locul dinspre leagan acolo am dansat pe melodia pe care cel de la pian o canta,era un fel de dj Aligator-close to you..apoi mi-a zis sa merg cu el?Eu ma gandeam ca nu s-au terminat surprizele,inima imi batea tare...Am ajuns langa un copac gros,si foarte vechi,apoi el mi-a spus ca acest copac e magic,pentru ca aici s-a logodit in remuri de demul o printesa cu un fecior sarac,au facut asta pe ascuns pentru ca parintii rfetei nu-i permiteau,si au jurat in fata acelui pom ca vor fi impreuna mereu.Acum se spune despre acel pom ca este pom ul indagostitilor,apoi el spune sa raman putin in loc,se duce dupa spatele copacului si vine cu o coronita facuta din florile luate din gradina si mi-o aseza pe cap spunand:acum esti zana mea,apoi imi spune sa inchid ochii,cand pe unul din degete simt ceva ree..rau un inel din aur alb..cu diamant,am ramas imarmurita,stralucea asa tare.....Apoi el ma sarutat....Apoi mi-a spus ca nici o lege,sau vorba omeneasca nu ne va mai putea desparti,decat doar Dumnezeu,si ca in aceasta seara in fata acestui pom si prin primirea inelului jura ca va fi langa mine mereu,si oricate probleme am avea vom fi mereu sinceri unul cu altul si vom spune ce simtim,din aceasta seara in fata acestui pom suntem legat pe vecie...Apoi l-am imbratisat si...dintr-o data m-am trezit...ce vis frumos,apoi mi-am dat seama ca visul nu trebuie sa se mai indeplineasca ca insa visul ne-a legat si suntem legati,dar ca sa devina realitate in mainile mele sta,asa ca voi pune totul la cale sa-i faca o surpriza romantica identica ca cea din vis decat ca de data aceasta in realitate,eu voi face surpriza..asta daca nu mi-o ia el inainte,mai ales daca citeste acest topic.