Forum nunti - discuta despre nunta ta!: Castiga un inel cu diamant! - Forum nunti - discuta despre nunta ta!

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Castiga un inel cu diamant!

#1 Useril este offline   cristiona 

• Membru senior
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrators
  • Postari: 89
  • Inregistrat: 16-September 10

Postat 12 September 2011 - 06:31 PM

Cererea in casatorie este un moment special la care toate doamnele si domnisoarele viseaza cel putin o data in viata! Si ca o cerere sa fie completa, este nevoie si de un inel… cu diamant!

Scrie-ne pe forum cum ai vrea sa fii ceruta in casatorie sau cum ai vrea sa o ceri in casatorie si poti castiga un inel cu diamant!

Nu uita, diamantul este cel mai bun prieten al unei femei!

Regulament:
- Participantii la concurs trebuie sa aiba domiciul stabil in Romania si sa fie membrii ai forumului Casatorie.ro!
- Pentru a participa la concurs, membrii trebuie sa trimita comentariul lor ce va contine o cerere in casatorie.
- Se va alege drept castigator cea mai originala, romantica sau interesanta cerere in casatorie.
- Concursul se va desfasura intre 12 septembrie si 12 octombrie 2011.

Premiu: Inel de logodna lucrat in aur alb sau galben, de 18 Kt cu diamant de 0.04 Ct.
Castigatorul poate alege oricare din cele 5 modele (vezi foto) precum si culoarea aurului.

Fisier atasat  1.jpg (85.46K)
Number of downloads: 62 Fisier atasat  2.jpg (84.19K)
Number of downloads: 59 Fisier atasat  3.jpg (95.75K)
Number of downloads: 56
Fisier atasat  4.jpg (86.36K)
Number of downloads: 55 Fisier atasat  5.jpg (86.97K)
Number of downloads: 54

Fisier atasat  sigla 420x420.jpg (21.35K)
Number of downloads: 9

La Diamante.ro nu cumparati o bijuterie ci un intreg pachet de servicii. Avand cel mai diversificat stoc online de diamante certificate, oferim posibilitatea clientilor nostri de a-si creea propria bijuterie in functie de bugetul alocat.

www.diamante.ro

Fisier atasat  sigla 420x420.jpg (21.35K)
Number of downloads: 9

Casatorie.ro - totul pentru casnicia perfecta!
0

#2 Useril este offline   Doina 

• nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 15-November 10

Postat 14 September 2011 - 02:19 PM

Ne aflam, împreuna, într-o tara exotica, în luna ianuarie, iar, acolo, plutim, parca, pe un norișor roz, totul este magnific, peisaje, oameni, mare...

A doua seară, după o zi de întâlniri și descoperiri, dragostea mea îmi spune că ma invita la cină, la restaurant.

Pe scurt, iată-ne la restaurant, iar el se ridica pentru a vedea sugestiile de feluri de mâncare, afișate, puțin mai departe...în ceea ce ma privește, nu suspectez nimic, îl aștept, înarmata cu răbdare. El se întoarce și, știindu-mă « un fin gourmet », îmi sugerează să merg, sa văd, la rândul meu, meniul; când mă întorc, ridic șervetul și acolo .... da, simt o mica protuberanta, ... inima începe sa-mi bata foarte repede, ma uit la el, ochii ii sclipesc,... și da, exista un mic etui ...

Nici nu mai ridic șervetul, îmi dau seama imediat, îl privesc. Cuprins de o mare emoție, el pronunța fraza magica: "Vrei sa devii soția mea pentru o viată"?

Sunt atât de surprinsa, în acel moment, acolo..., încât clasicul "da" fuzionează în capul meu, dar, nici un sunet nu iese... Zâmbesc şi îl sărut ... acel da, distinct, va veni, doar, după aceea!

Când deschid etui-ul, descopăr un inel superb, confecționat din aur alb cu trei diamante, o trilogie. El se apleacă şi spune, "pentru că, astăzi, te iubesc mai mult decât ieri și mai puțin decât mâine..."

De fapt, el cumpărase inelul cu o lună înainte și a aranjat totul de unul singur, învăluindu-se in secret... De multa vreme aștepta aceasta excursie și a spus, întotdeauna, că ma va cere în căsătorie sub soarele din Caraibe ...
0

#3 Useril este offline   Vasi C 

• nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 14-September 11

Postat 14 September 2011 - 05:18 PM

Suntem impreuna de patru ani si visam ca dupa ce terminam facultatea sa ne casatorim. Avem o relatie traznita in care ne distram si radem mult impreuna, iar un lucru pe care il facem des este sa ne pacalim sau sa ne speriem unul pe altul.

Cred ca cererea in casatorie ar fi cam asa: as merge la un pet shop si as cumpara mai multi hamsteri pentru ca stiu ii este foarte frica de rozatoare, atat de frica incat sa nu mai vorbeasca cu mine o saptamana daca as speria-o cu asa ceva. I-as pune pe toti intr-o cutie mare care as impacheta-o frumos, ca pe un cadou si as pune si un funda mare pe ea. Cand se intoarce acasa ii voi spune ca i-am pregatit o supriza pentru ca o iubesc mult si ii voi arata cutia. Dupa cum o stiu se va repezi la ea si p va desface in cateva secunde, iar cand va vedea ce e in ea va urla de o va auzi tot orasul, va fugi din camera sa se baricadeze in alta sau in baie (zona ei preferata de "suparare") si ma va injura de numa'. In momentul acela ma voi pune in genunchi si voi scoate inelul si ii voi spune: "Stiu ca nu sunt perfect, stiu ca de multe ori sunt ca un copil si fac chestii extrem de imaturii, dar mai stiu ca te iubesc enorm si ca nu imi imaginez viata fara tine. Vrei sa fii sotia mea?"

Asta ar fi cererea mea in casatorie, sper sa va placa. :)
2

#4 Useril este offline   gabbis 

• nou venit
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 17-November 10
  • Data nuntii:27-09-2003
  • Biserica:ortodoxa din loc. Feldru BN
  • Restaurant:camin cultural

Postat 14 September 2011 - 08:53 PM

Mi se par foarte romantice cererile in casatorie facute la evenimente care implica un numar mare de participanti, cum ar fi concerte, spectacole sau chiar meciuri de fotbal, deoarece emotia care se transmite este la randul ei inzecita de inimile si emotiile celor prezenti...Pe langa aceste aspecte, supriza este cu atat mai mare fiindca nu te gandesti niciodata ca ti s-ar putea intampla chiar tie, un lucru atat de frumos si romantic in egala masura, despre care ai avea ce povesti nepotilor tai..Asa ca mi-ar placea ca iubitul meu sa faca rost de 2 bilele la un concert si sa insiste sa merg, iar in timpul concertului sa dispara pret de cateva minute ca apoi sa il vad pe scena iar pe un panou imens sa mi se intipareasca mirarea, surpriza si emotia atunci cand el ma va chema sa ii fiu mereu alaturi si imi va spune ca ma iubeste si ingenunchiind sa ma intrebe daca vreau sa fiu sotia lui...Eu voi urca in urale pe scena si in aplauze spectatorii m-ar incuraja sa accept si totul s-ar termina cu un frumos foc de artificii, scenariu bine pus la punct de iubitul meu...Evident ca raspunsul meu "da" in microfon va entuziasma atmosfera si il va face fericit pe iubitul meu, care m-ar cobori in brate de pe scena si am primi dedicatii si felicitari din partea celor dragi si al celor prezenti...
0

#5 Useril este offline   mamamia1 

• nou venit
  • Pip

Postat 14 September 2011 - 08:54 PM

Din punctul meu de vedere nu exista un tipar al cererilor in casatorie dar un lucru este cert: trebuie sa fie un moment unic,surprinzator, presarat cu romantism de care sa ne aducem aminte cu zambetul pe buze si peste ani. Din fericire eu am avut parte de un astfel de moment. Am iesit impreuna cu iubitul meu sa facem cumparaturile intr-un hipermarket si dupa o scurta sesiune de shopping la raioanele cu carne,branza si oua am epuizat micul buget pe care il aveam alocat. Desi se spune ca dragostea trece prin stomac la noi aceasta zicala nu functioneaza asa ca am platit si am plecat spre iesire gandindu-ne la ceea ce vom gati in acea seara la cina. Un sarut...si am plecat imbratisati. La iesirea din hipermarket erau o multime de Automate cu jucarii. Iubitul meu m-a privit....m-a sarutat si s-a indreptat zambind spre un automat. A introdus o fisa...a luat jucaria, a oftat nemultumit si a mai continuat asa inca de cateva ori ignorand intrebarile mele din ce in ce mai nerabdatoare.Nu intelegeam ce face. La un moment dat s-a oprit...a mai privit o data ultima minge care a cazut din automat, mi-a zambit...s-a asezat in genunchi a desfacut-o si din ea a scos un mic inel. "Te iubesc si vreau sa traiesc toata viata alaturi de tine. Vrei sa fii sotia mea?" acestea au fost cuvintele care mi-au inmuiat genunchii si care mi-au facut inima sa bata din ce in ce mai tare. Raspunsul meu a fost simplu, un Da tremurand.
Asa am fost ceruta in casatorie, simplu, surprinzator, romantic.....si fara un inel ...cu diamant!
0

#6 Useril este offline   ony_stanciu 

• nou venit
  • Pip

Postat 14 September 2011 - 09:07 PM

As dori undeva in adancul sufletului meu ca ca el sa gaseasca acest post al meu pe forum...si visul sa devina realitate. Sunt o tipa zapacita, romantica insa timida in acelasi timp si nu stiu cum as putea reactiona la o cerere in casatorie tot de la el,un tip timid. Parintii se cunosc. Avem o relatie de 5 ani si deja vorbim des de logodna oficiala. Iata la ce m-am gandit cand eram cu el la cinema...la cum as vrea sa fiu ceruta in casatorie:
Mergem la un film romantic. Intram mai devreme in sala, ca de obicei, ne cumparam popcorn, alune si suc si ne luam locurile la mijlocul salii, mai in fata. Mai sunt cateva minute pana la inceperea filmului. Deodata, pe ecran, se aude melodia mea preferata si apare el, cu un teanc de de foi de dimensiuni mari in mana. Raman stupefiata, la fel si ceilalti din sala. Pe fiecare foaie scrie cate un cuvant. Le da la o parte pe rand. Cuvintele care se succed sunt:
Vrei, o , viata, ca, in , filme?
Atunci casatoreste-te, cu, mine!
Cauta, in, cutia, de, alune!
Cu lacrimi in ochi, rosie in obraji dar si amuzata, caut cu mainile tremurande caut in cutia de alune...vad ceva sclipind in semi-intunericul din sala...si gasesc un inelus simplu, cu pietricica, exact pe gustul meu si exact marimea degetului meu.
Ma intorc spre el, il imbratisez si ii zic: da, vreau!
Oamenii din sala ne aplauda!
0

#7 Useril este offline   lumi_ni_ta 

• nou venit
  • Pip
  • Inregistrat: 15-September 11

Postat 15 September 2011 - 05:27 AM

,,Un inel cu diamant
Vreau sa iti ofer in dar!
Cu mesajul...desuet:
Vrei sa fii sotia mea?
Nu accept nici un refuz.
Diamantu-i ,diamant!!!
Iar eu un ...SUPER BARBAT!
Te iubesc!'' :)
0

#8 Useril este offline   ionelala 

• nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Data nuntii:21-07-2012
  • Biserica:Buna Vestire Botosani
  • Restaurant:Casa Boema

Postat 15 September 2011 - 06:31 AM

Visez ca viitorul meu sot sa ma ceara in casatorie intr-un cadru cat mai romantic, plin de mister si de parfum.
Mi-as dori ca acest lucru sa se intample iarna aceasta.Intr-o cabanuta din lemn, asezati amandoi in fata unui semineu in care focul joaca diferite dansuri pentru noi, inconjurati de lumanari parfumate si de petale de trandafiri, cu doua pahare de sampanie pentru noi, imi imaginez cum iubitul meu imi sopteste cuvinte de dragoste, amor, juraminte, iar la fereastra se vad fulgii de zapada cum se bucura pentru noi. Mi-ar place sa-mi ia mana mea in mana lui si sa ma priveasca cu ochii inimii, apoi sa imi zica ca sunt viata lui si ca fara mine nu poate traii, "Vrei sa fii sotia mea?" Iar eu magulita de aceste minunate cuvinte i-as raspunde: "Pe veci, iubitul meu!", iar martor la acest juramant sa ne fie focul, care mereu ne va aminti ca ne-am jurat iubire vesnica.
0

#9 Useril este offline   elenyta25 

• nou venit
  • Pip
  • Data nuntii:30-06-2012
  • Biserica:-
  • Restaurant:kreta

Postat 15 September 2011 - 07:12 AM

Cand ma gandesc la ziua casatoriei deja imi imaginez o zi ca in basme.....povestea noastra a inceput chiar la inceputul anului 2009 ..inca din primele zile din ianuarie. Eu eram foarte dezamagita de relatii ..nu mai suportam pe nimeni langa mine...pur si simplu simteam nevoia sa fiu eu cu mine atat...pana a aparut el..galant cu un buchet mare de flori la prima intalnire.Ceea ce m-a frapat fr mult este faptul ca era emotionat ca un elev in prima zi de scoala..ii tremurau picioarele. Asta a fost un semn foarte bun pentru mine...am zis sa ii dau o sansa. Culmea este ca ulterior am aflat ca am fost colegi de facultate( eu terminasem 3 ani si el 4)si mai mult decat atat facusem aceeasi specializare...contabilitate.Un mic detaliu este faptul ca eu nu-l mai vazusem niciodata pe la facultate ...mentionez ca eu ma duceam zilnic.
Am inceput sa ne vedem tot mai des,sa descoperim lucruri in comun ,mai mult decat atat parintii mei l-au cunoscut si l-au placut foarte mult. Simteam cum relatia noastra evolueaza din ce in ce mai bine...si radiam de fericire.
Am plecat in vacanta la inceputul lunii ianuarie,in prima saptamana din acest an, in ultima noastra zi de vacanta petrecuta la Savarsin. Era o zi ploioasa, zapada deja se topise si noi ieseam ca in fiecare zi la plimbare . Trebuie sa recunosc ca in acea zi nu am vrut sa mai ies la plimbare pe ploaia aia, dar vazandu-l pe Ionut ca insista am fost de acord. Plimbarea noastra era aceeasi zi de zi, urcam pe deal pana intr-o livada de unde se vede toata valea Savarsinului, la fel si in aceea zi. Ajunsi la locul nostru, cum ii spunem noi, Ionut ma roaga sa-i fac o poza, nu ca nu am fi avut deja poate 20 de poze facute in acelasi loc atat iarna, primavara, vara si toamna. Scot aparatul si uitandu-ma spre Ionut il vad ca se aseaza in genunchi. Am fost surprinsa de gestul lui in primul rand pentru ca era noroi si apa peste tot si apoi pentru ca nu intelegeam ce vrea sa faca, nimic nu imi dadea de banuit ce ar putea sa fie. Ii fac o poza si dupa care Ionut ma roaga sa-i mai fac una, moment in care observ ca scoate o cutiuta din buzunar si deschizand-o imi spune: “Vrei sa fii sotia mea?” Nu cred ca mai are rost sa spun ca am ramas fara cuvinte, cu siguranta fericirea mi se putea citi pe fata. Am reusit totusi sa ma misc spre el si sa il sarut soptindu-i acel DA mult asteptat.
Nu mi-am imaginat vreodata cum o sa fiu ceruta de sotie sau unde… dar acum stiu ca nu as schimba acel loc cu nimic din lumea asta (Turnul Eiffel, Taj Maha, Machiu Pichiu etc.).
Locul nostru este unic… si este doar al nostru! "Elena & Ionut”

Fisiere atasate

• Fisier atasat  fkvn.JPG (106.95K)
    Number of downloads: 5

0

#10 Useril este offline   mriposa 

• nou venit
  • Pip
  • Data nuntii:26-08-2015

Postat 15 September 2011 - 07:27 AM

Trecusem prin atatea impreuna incat credeam ca era imposibil sa ne mai despartim,invinsesem gelozia lui,piedicile celor din jur,invinsesem traiul mizer ,soarta nefavorabila,pana si boala mea,desi,stiam ca un singur lucru rau daca s-ar mai intampla,eu nu as mai face fata.Nu mai stiam cum sa fac sa fie bine,nici despartirea nu era o solutie,ne era asa de greu la amandoi,...offf...sunt obosita...Ma asez in pat,sarut inelul de la el,e un inel modest dar care pentru mine inseamna o bogatie,bogatia iubirii noastre...
Adorm..visez...ca eram plecata undeva..nu stiu unde,sau ce tara,dar parca era tara florilor de asa multe crizanteme ce erau in jur,peste tot,oriunde vedeai cu ochii..Se facea ca nu puteam sa dorm,si am auzit un sunet,o muzica atat de minunata si lenta,care iti linistea sufletul,parca un inger canta la o harpa,am iesit sa vad ce e,si dintr-o data cineva imi pune mana la ochi,era el,venise dupa mn,ma iubea...Ma luat de mana si mi-a spus sa merg cu el,am ajuns intr-o gradina frumoasa,acolo totul era din matasuri albe,era pana si un pat care foarte inalt exact cum am citit ca aveau printesele in vis,pana si patul avea ..era...de basm!Apoi am vazut un leagan tot alb,si intradevar,cineva canta,nu la harpa ci la pian...M-am dus catre leagan m-am asezat inel si el mi-a spus sa inchid ochii,cand i-am deschis de la spate a scos un trandafir rosu,apoi mi- a zis sa ma indrept spre pat ca va veni si el imediat..Apoi am inteles de ce mi-a zis sa ma indrept spre pat....dar ma inselasem,nu era ce gandeam eu,pe pat era intinsa rochia care i -am tot spus eu ca i-o doresc.Alba cu corset si larga,exact cum au printesele,dar..und era diadema?M-am imbrcat cu rochia...paream splendida,totul parea magic,si faptul ca el facea un asemenea gest romantic,apoi a venit el ma lua de mana si am mers spre locul dinspre leagan acolo am dansat pe melodia pe care cel de la pian o canta,era un fel de dj Aligator-close to you..apoi mi-a zis sa merg cu el?Eu ma gandeam ca nu s-au terminat surprizele,inima imi batea tare...Am ajuns langa un copac gros,si foarte vechi,apoi el mi-a spus ca acest copac e magic,pentru ca aici s-a logodit in remuri de demul o printesa cu un fecior sarac,au facut asta pe ascuns pentru ca parintii rfetei nu-i permiteau,si au jurat in fata acelui pom ca vor fi impreuna mereu.Acum se spune despre acel pom ca este pom ul indagostitilor,apoi el spune sa raman putin in loc,se duce dupa spatele copacului si vine cu o coronita facuta din florile luate din gradina si mi-o aseza pe cap spunand:acum esti zana mea,apoi imi spune sa inchid ochii,cand pe unul din degete simt ceva ree..rau un inel din aur alb..cu diamant,am ramas imarmurita,stralucea asa tare.....Apoi el ma sarutat....Apoi mi-a spus ca nici o lege,sau vorba omeneasca nu ne va mai putea desparti,decat doar Dumnezeu,si ca in aceasta seara in fata acestui pom si prin primirea inelului jura ca va fi langa mine mereu,si oricate probleme am avea vom fi mereu sinceri unul cu altul si vom spune ce simtim,din aceasta seara in fata acestui pom suntem legat pe vecie...Apoi l-am imbratisat si...dintr-o data m-am trezit...ce vis frumos,apoi mi-am dat seama ca visul nu trebuie sa se mai indeplineasca ca insa visul ne-a legat si suntem legati,dar ca sa devina realitate in mainile mele sta,asa ca voi pune totul la cale sa-i faca o surpriza romantica identica ca cea din vis decat ca de data aceasta in realitate,eu voi face surpriza..asta daca nu mi-o ia el inainte,mai ales daca citeste acest topic.

Fisiere atasate

0

#11 Useril este offline   pensionarul 

• nou venit
  • Pip

Postat 15 September 2011 - 07:54 AM

Cererea mea in casatorie ar suna astfel: scumpa mea , i-ti daruiesc acest inel cu diamant si luna de pe cer daca ai fi de acord sa devii sotia mea , si , inca un mic amanunt : sa ma tii acasa ! Voi fi al tau tanar pensionar pe veci !
1

#12 Useril este offline   freddie 

• nou venit
  • Pip

Postat 15 September 2011 - 10:58 AM

Iti spun si azi, cum iti spuneam si ieri…
Ca…te iubesc de-atatea primaveri!
Sa-mbatranim as vrea-o amandoi,
Si toamne-ar trece si te-as apara de ploi!
0

#13 Useril este offline   gurita1809 

• nou venit
  • Pip

Postat 15 September 2011 - 12:13 PM

Te iubesc de cand te stiu,
Te doresc de cand te-am vazut,
Un inel eu ti-am adus
Si pe deget ti l-am pus,
Diamantul sa luceasca,
Dragostea sa ne uneasca.
0

#14 Useril este offline   iuliaiulia 

• nou venit
  • Pip

Postat 15 September 2011 - 01:44 PM

Eu cand ma gandesc la relatia pe care am avut-o cu iubitul meu, ma apuca rasul ...Inainte sa incepem relatia de dragoste (care a inceput acum 2 ani) eram deja prieteni fff buni de vreo cinci ani. Ieseam in fiecare seara cu grupul nostru de prieteni si faceam tot felul de nebunii...De ziua mea acum doi sau trei ani, eram la masa la restaurant si discutam in gluma cu ceilalti prieteni despre casatorie. La un moment dat am spus in gluma ca la cat sunt eu de nebuna, sigur n-o sa ma ia nimeni de nevasta. La care el imi zice, tot in gluma, desigur "lasa, ca daca nu te ia nimeni pana la 30 de ani, te iau eu". Iar eu i-am replicat pe acelasi ton ca pe mine n-o sa ma ceara nimeni in casatorie de mila, pentru ca eu trebuie sa fiu cucerita si imi trebuie dovada "vie" ca barbatul respectiv ma merita pentru toata viata ...
In fine, trece ziua mea si intr-o perioada mai grea pentru mine ne apropiem din ce in ce mai mult unul de celalalt, devenim iubiti, ne mutam impreuna etc. Intr-o seara ne-am luat la cearta dintr-un motiv neinsemnat si eram amandoi nervosi. Iese suparat din casa si se mai intoarce dupa o ora, spunandu-mi ca trebuie sa ies si eu din casa sa ma calmez. Plecam amandoi undeva pe malul Oltului intr-o padure, intr-un loc unde iesim in serile de vara la picnic. Imi spune sa raman in masina vreo 5 minute ca nu e sigur ca locul unde stateam de obicei e liber. Dupa putin timp se intoarce (se intunecase afara) si ma ia de mana. Ajungem, si vad in iarba cateva lumanarele aprinse si un buchet de flori (pe care imi spusese ca nu-l mai gasea din cauza ca se intunecase afara ). S-a asezat in genunchi, a "scos" intrebarea, i-am raspuns cu "da" evident si atunci am vazut pe fata lui cat era de fericit.
Inelul de logodna mi l-am ales eu mai tarziu fiindca stiindu-ma nebuna i-a fost frica sa vina la mine cu ceva care nu mi-ar fi placut
Ideea e ca stiindu-l de atata timp, niciodata nu l-as fi crezut in stare de o asa cerere in casatorie, mai ales pentru ca lui nu prea ii placeau dulcegariile si chestiile romantice. Da' na ca incet incet s-a schimbat si l-am adus eu exact acolo unde am vrut
0

#15 Useril este offline   radiss 

• nou venit
  • Pip

Postat 15 September 2011 - 02:52 PM

Mie mi se pare foarte,forte originala ideea din urmatorul videoclip...
:)

http://youtu.be/4j5DrmCUUE8

2

#16 Useril este offline   Rusu Alexandru 

• nou venit
  • Pip

Postat 15 September 2011 - 03:09 PM

Am sa o cer in casatorie pe fata pe care o iubesc intr-un mod special.Am sa reflect acest videoclip cu declaratia scrisa de mine in timp ce eram la scoala alaturi de ea in clasa a-XII-a,pe un perete mare sau la cinema si sa-i fac o surpriza iar la sfarsitul videoclipului sa scriu mare:VREI SA FII SOTIA MEA? impreuna cu poza inelului acesta daca o sa-l castig!

Un videoclip special pentru tine

Intotdeauna voi fi langa tine,si atunci cand cerul va fi innorat,o sa rasar ca un soare in inima ta,sa iti alung tristetea din sufletul tau!
Iubirea mea,esti totul ce imi doresc,iubesc la tine totul,frumusetea ta este ca o floare care a inflorit dimineata,ochii tai cei de cristal si buzele tale de catifea pe care as vrea sa le sarut ca sa imi indulceasca inima.
Numai cand ma uit la tine imi faci fericita viata si as vrea sa imi spui ca vrei sa fii a mea,fiindca inimioara mea bate pentru tine.
Tu esti o zana si de cand ai aparut in calea mea,eu m-am indragostit de tine,m-ai vrajit si acum esti mereu in gandul meu.
As vrea sa apar in visul tau iar daca as putea ti-as aduce luna impreuna cu toate stelele de pe cer sa te lumineze si soarele sa te incalzeasca cu toata iubirea mea,ca sa ma iubesti mereu!
In fiecare noapte cand adorm,pe tine te visez si dimineata sunt fericit chiar daca nu esti langa mine ca sa-ti aud vocea ta care mi-a intrat in sufletul meu!
Cand vad chipul tau imi aduc aminte de o printesa din povesti care a iubit un print si au fost fericiti.
Acel print sunt eu si te voi iubi mereu!

Te pup dulce:-*

I L♥VE Y♥U!

CU T♥ATA DRAG♥STEA, J♥SE!
0

#17 Useril este offline   tynayyy 

• nou venit
  • Pip

Postat 15 September 2011 - 08:12 PM

Traim o relatie la distanta. El este grec. Ne-am cunoscut in urma cu 2 ani cand am lucrat in Grecia ca ospatar pt 4 luni. Am continuat sa ne scriem, internet, scrisori adevarate, ne vizitam de sarbatori, facem cu randul, o data vin eu , o data vine el, vacantele de vara le petrec muncind alaturi de el in Grecia.
Imi imaginez ca intr-o zi ma va astepta la aeroport cu o pancarta pe care va scrie "vrei sa fii sotia mea", in greaca (stiu sa citesc si inteleg bine) si imi va pune inelul pe deget. II voi spune cu lacrimi in ochi "da", voi scapa geanta de voiaj din mana si geamantanul si ne vom imbratisa.
0

#18 Useril este offline   Geo 

• nou venit
  • Pip
  • Inregistrat: 16-September 11

Postat 16 September 2011 - 07:15 AM

Mi-ar placea sa fiu ceruta in casatorie odata ce suntem sus in cel mai inalt punct din Turnul Eiffel din Paris!
Sa-mi faca o declaratie de dragoste si sa-mi zic ca sunt centrul universului sau, mireasa vietii sale, ca ma va iubi mai ales la greu si ca mai doreste sa fiu mama copiilor sai!
Noi plecam la Paris 1 saptamana si chiar asta sper sa se intample!
-1

#19 Useril este offline   Andrafluturash 

• nou venit
  • Pip

Postat 16 September 2011 - 09:47 AM

Suntem impreuna de 5 ani si visam si noi cu ochii deschisi la o casuta a noastra, familia noastra si spre urmare ne dorim sa ne casatorim. Tot ce imi doresc este sa nu imi dau seama de momentul in care va face acest pas.
Primul inel pe care mi l-a daruit a venit pe neasteptate si m-a surprins. Am iesit in oras cu el si inca doi prieteni, ne-am gasit un loc, am comandat si ospatarul ne-a adus comanda... cate o halba de bere. M-am intors pentru 2 secunde catre ospatar pentru a cere un servetel si in acest timp, el a dat drumu inelului in halba cu bere. Dupa vreo doua minute am mutit de uimire si fericire si toti se uitau la mine :)... a fost perfect!
1

#20 Useril este offline   mirela24 

• nou venit
  • Pip

Postat 16 September 2011 - 09:56 AM

Eram cu un grup de prieteni si cu El si ne-am decis sa mergem la karaoke.Mult am mai insistat sa mearga .Stiam eu ca El nu o sa cante nici chip ca nu este genul care sa se dea in "spectacol" in compania unor necunoscuti dar m-am multumimt ca macar merge .A stat botos jumatate de seara pana mi-a luat si mie cheful.Cand m-a vz asa bosumflata s-a dus , a luat microfonul si mi-a declarat cat de mult ma iubeste in fata tuturor si m-a cerut de nevasta.Si-a inceput declaratia asa: "sunt afon la cantat deci nu mai insistati in schimb pentru femeia iubita de mine gasesc cuvinte in toate limbile pentru a-i spune cat de mult o iubesc."Si mi-a spus te iubesc in multe limbi straine.Bineinteles ca si publicul a "complotat" si fiecare mai venea cu un "te iubesc" in limba stiuta de el.si cand am crezut ca s-a terminat toata aceasta surpriza a venit si cerea in casatorie, tot la microfon: "Apropo, vrei sa fi sotia mea".A fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine. si a fost si cel mai important "Da" pe care l-am spus vreodata:)
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi