Buna!
Am nunta in curand si ma intrebam ce fel de verighete sa-mi iau - din aur alb, din aur galben sau mixte? Voi ce imi recomandati?
Multumesc in avans pentru raspuns.
Pagina 1 din 1
verighete?
Postat 03 September 2011 - 10:20 AM
Carla, la 03 September 2011 - 09:55 AM, a spus:
Buna!
Am nunta in curand si ma intrebam ce fel de verighete sa-mi iau - din aur alb, din aur galben sau mixte? Voi ce imi recomandati?
Eu iti recomand sa-ti iei verighete mixte. Arata super si sunt la moda. Eu si sotul meu le-am luat de la Gemstones Bijou, ni le-au gravat gratuit. Te pup. Casa de piatra si felicitari!
Postat 15 September 2011 - 07:15 AM
Eu ti-as recomanda ca verighetele sa fie din aur galben si sa nu fie doar luciase ci sa aibe un finisaj deoarece in timp luciul se va zgaria si verigheta nu va mai arata la fel..Daca vezi un model frumos din aur alb ti-l recomand..e in trend..insa eu una nu sunt de acord cu ambele tipuri de aur pe verigheta!
Mult succes si casa de piatra!
Mult succes si casa de piatra!
Postat 01 October 2011 - 07:23 PM
Verighetele trebuie alese in functie de preferintele voastre. Eu le prefer pe cele mixte dar aici depinde de gustul fiecaruia.
Postat 11 October 2011 - 11:10 AM
Noi am luat verighete cu aur alb si aur galben, iar a mea are si 5 cristale, nu este lucioasa ci are striatii pe ea.ti-am atasat modelul pt verigheta mea, iar a lui este simpla fara cristale. trebuie sa va placa voua verighetele si sa le purtati cu drag toata viata, nu conteaza parerea celorlati sau daca sunt la moda ori ba, pt ca moda se schimba oricum. casa de piatra si spor la cumparaturi!
Fisiere atasate
-
225867_175188205869644_100001353968209_397997_4934216_n.jpg (12.04K)
Number of downloads: 8
Postat 11 October 2011 - 06:23 PM
Interesant model. Nu am mai vazut pana acum.
Multumim pentru fotografie!
Multumim pentru fotografie!
aleirgab, la 11 October 2011 - 11:10 AM, a spus:
Noi am luat verighete cu aur alb si aur galben, iar a mea are si 5 cristale, nu este lucioasa ci are striatii pe ea.ti-am atasat modelul pt verigheta mea, iar a lui este simpla fara cristale. trebuie sa va placa voua verighetele si sa le purtati cu drag toata viata, nu conteaza parerea celorlati sau daca sunt la moda ori ba, pt ca moda se schimba oricum. casa de piatra si spor la cumparaturi! 
Casatorie.ro - totul pentru casnicia perfecta!
Postat 19 March 2012 - 08:22 PM
Prefer vereghetele din aur alb, mate, fara prea mult luciu si fata pietricele, pentru ca timpul isi va pune amprenta pe ele si se vor deteriora
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor