Una din traditiile des intalnite la nunti este furatul miresei. In timpul petrecerii, mireasa este furata (de obicei de catre un barbat tanar) si pentru a-i fi data inapoi mirelui, acesta trebuie fie sa o gaseasca, fie sa o rascumpere.
Aseara eu am furat mireasa impreuna cu o prietena! Initial a trebuit sa furam mirele, dar pentru ca pana la 12 noaptea mireasa inca nu fusese furata, am hotarat sa nu mai asteptam si sa o facem noi.
M-am distrat foarte mult! Mireasa a cooperat cu noi, s-a lasat furata si am dus-o intr-un parc din apropriere unde a facut fotografii pe terenul de fotbal si cu cei care jucau la ora aia.
Nu am stat mult pentru a nu se plictisi invitatii. Totul a durat cam 20 de minute si a meritat.
Am primit la schimb o sticla de whisky si un dans de strip tess (doar pana la pantaloni) din partea mirelui. Negocierile au fost destul de dure si mirele nu s-a lasat usor.
Eu m-am distrat pe cinste (mai ales la dansul mirelui
Voi ati fost furate sau ati furat vreodata mireasa? Pe unde ati fost duse sau pe unde a fost dusa mireasa furata si ce daruri s-au dat la rascumparare!
Sper sa-mi scrieti! Sunt foarte curioasa sa aflu cat mai multe experiente despre aceasta traditie (trebuie sa recunosc ca nu este usor sa alegi unde sa duci mireasa si ce sa ceri pe ea, iti trebuie multa imaginatie).
P.S.: nu vreau sa ma opresc aici! Mai vreau sa fur mirese asa ca miri fiti cu ochii in patru!

Ajutor