Aveti idee cat mai e ptr anul acesta un menu de nunta la restaurantele din Brasov? am gasit ceva ieftin la Cramele lui Decebal cam 150 lei ? ce spuneti de pret? sala e gratuita mancare multa tortul ni-l fac tot ei si aranjamentele din sala super ieftine (ne ajunge ptr 150 pes cam 15 mil aranjatul cu fete de masa, huse, funde, flori, servetele tot tacamul) pretul asta nu l-am gasit la nicio firma
Pagina 1 din 1
pretul unui menu de nunta in Brasov restaurante brasov
Postat 14 January 2010 - 10:48 AM
mikki2727, la 14 January 2010 - 10:45 AM, a spus:
Aveti idee cat mai e ptr anul acesta un menu de nunta la restaurantele din Brasov? am gasit ceva ieftin la Cramele lui Decebal cam 150 lei ? ce spuneti de pret? sala e gratuita mancare multa tortul ni-l fac tot ei si aranjamentele din sala super ieftine (ne ajunge ptr 150 pes cam 15 mil aranjatul cu fete de masa, huse, funde, flori, servetele tot tacamul) pretul asta nu l-am gasit la nicio firma
ce parere aveti? noi ne-am dus acolo la recomandarea unor cunostinte care au avut nunta acolo, le-am vazut dvd si a fost foarte fain... plus ca nu am mai gasit sali libere pe septembrie la o capac de 250 de pers
astept sugestiile voastre
Postat 26 April 2010 - 11:13 AM
PENTRU MOMENTE UNICE… VREI SA AI O NUNTA FRUMOASA SAU UN EVENIMENT CU TOTUL SPECIAL? NE OCUPAM NOI DE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A FII MULTUMIT.VREI CA MOMENTELE SA FIE DE NEUITAT FARA SA AI PARTE DE GRIJI? POTI CONTA PE NOI,PENTRU CA PUTEM FACE VISUL UNUI EVENIMENT DE POVESTE SA DEVINA REALITATE! DECORATII DIFERITE EVENIMENTE! E-mail:mclapugean@gmail.com TEL:0721465264
PRETURI FOARTE BUNE!!!!!!!!
PRETURI FOARTE BUNE!!!!!!!!
Pagina 1 din 1

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla