Genul:
Barbat 
Varsta:
45
Matrimoniale Localizare:
Lupeni, Hunedoara, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
86 kg 
Culoarea parului:
Chel 
Viata personala
Zodia:
Berbec 
Pasiuni:

Imi plac calatoriile oriunde ar fi ele in lume, Gatitul, Mersul la plimbare, Muzica anilor 80-90, Imi place sa fotografiez si ar mai fi de spus multe

Prezentarea mea:

Caut partenera pentru relatie serioasa. Doresc sa fie din Strainatate si sunt dispus sa fac mari schimbari in viata pentru a fi impreuna cu ea.

Despre mine as putea spune multe, trebuie doar sa intrebi si iti voi spune totul. Dar pana te gandesti sa ma intrebi ceva, am sa spun eu pe scurt cate ceva despre mine.
Sunt un tip trecut prin viata, sunt fidel relatiei 100% si asta astept si din partea partenerei.
Cate o data vorbesc mult cred eu.
Imi place sa invat mereu ceva nou. Imi place sa merg cu partenera mea de mana mereu si din cand in cand sa o sarut, indiferent unde as fi cu ea. ................................ ................................ ................................ ...............
Nu fumez, dar beau la ocazii cu limita bine inteles.

Sunt plecat din Romania din anul 1999, am locuit 10 ani in Portugalia - Lisabona si 2 ani in Australia - Sydney, in prezent sunt in Romania.
Am dubla cetatenie Ro-Pt

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Trebuie sa fie desteapta in primul rand, sa fie fidela relatiei, sa fie respectoasa, sa nu ma lase in casa cu copilul si sa plece in lume singura, prefer sa mergem impreuna, si daca este necesar sa ne mutam in alt coltisor al lumii sa poata accepta, sa bem din cand in cand un vin si sa radem impreuna sa mergem si la restaurante impreuna, si sa fie o pupacioasa si sa stie sa ma faca fericit si pe mine cum o voi face si eu pe ea.

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!