Genul:
Femeie 
Varsta:
49
Matrimoniale Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Inaltime:
1.76m 
Greutate:
100 kg 
Culoarea ochilor:
Ochi caprui 
Culoarea parului:
Saten deschis 
Viata personala
Situatia matrimoniala:
Divortat (a), caut jumatatea 
Fumat:
Nu fumez 
Copii:
1, Da - un copil 
(Mai) Doriti copii ?:
Nu stiu daca vreau copii 
Zodia:
Leu 
O persoana:
ambitioasa, perseverenta, educata, respectuoasa, romantica, tandra, calma, echilibrata, cu simtul umorului, de casa, familista, dinamica, activa, economa, corecta 
Pasiuni:

Artele(muzica!),lectura,spectacolele,teatrele,operele,plimbarile si excursiile in natura,locuri exotice,monumentale,fara amprenta"civilizatiei".Iubesc mult siguranta morala si materiala,atmosfera de familie(gatit,dereticat, redecorat,educatie si divertisment)copii,animalele, natura si oamenii care raman OAMENI indiferent de varsta si furtunile care trec peste ei !

Prezentarea mea:

Sunt o femeie cu suflet si trup mare(dar suficienta minte!),educata,culta, stilata,putin conservatoare,49 ani,un fiu de 24 ani cu serviciu si student din 2016. Nu suport "caracterele" mici,urate,mercantile,venale,oportuniste,rele, needucate,,egoiste,snoabe,nesimtite,escroace si lipsite de substanta (creier,inima,suflet,noblete)!

Visele, dorintele mele:

Ca orice OM am avut vise si dorinte care, in mare parte mi s-au spulberat si zobit premeditat sau nu,NU m-am lasat nimicita,"lucrez"inca la indeplinirea ultimelor vise si dorinte normale, necesare (sa-mi construiesc casuta mea micuta si de basm cu o gradina mica dar mirifica si cu o livada apetisanta in tara mea sau in tara lui,daca EL va fi un strain!).Vreau sa simt armonia, fericirea, iubirea alaturi de MY MAN,in fiecare zi impreuna pana la sfarsit !

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Ocupatia:
Alta ocupatie 
Limbi vorbite:
Engleza, Franceza, Italiana, Spaniola, Romana 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Vreau BARBATUL adevarat,cultivat,educat,bland si bun,delicat, manierat, solid,sanatos,stabil moral si material, cu situatie clara,divortat sau vaduv, cel mult un copil,cu serviciu si casuta,cu disponibilitati morale si materiale, fara fite si fumuri. Exclus bolnavii cu "mansarda",betivii,cartoforii,afemeiatii ,bisexualii,maniacii, violentii, incultii, egoistii,escrocii si mincinosii! Sa aiba intre 52-66 ani si sa doreasca casatorie! Daca va incadrati-0737496500.

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!