Genul:
Femeie 
Varsta:
44
Matrimoniale Localizare:
Sebeş, Alba, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Culoarea parului:
Saten deschis 
Viata personala
Zodia:
Scorpion 
Pasiuni:

muzica, calatoriile, plimbarile in natura, vizionarea de spectacole, lectura, fotografiatul, patinajul

Prezentarea mea:

Sunt o persoana sensibila, tandra, spirituala, cu simtul umorului, dar si ambitioasa si serioasa. Iubesc muzica, ador natura,imi place sa calatoresc, imi plac florile, iubesc animalele si tot ceea ce este frumos...Ma pot caracteriza ca o persoana romantica, care-si cauta sufletul pereche... Sunt profesoara si predau limba engleza de 12 ani, de cand am absolvit universitatea.
In ceea ce priveste persoana pe care as dori sa o intalnesc, mi-ar placea sa fie serioasa, demna de incredere, spirituala, cu care sa impartasesc interese comune si alaturi de care sa-mi intemeiez o familie bazata pe incredere, respect reciproc si nu in ultimul rand, iubire.

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

O persoana de incredere, cu intentii serioase de a intemeia o familie, care doreste copii si care sa-mi impartaseasca interesele, hobby-urile (caruia sa-i placa sa calatoreasca, sa iubeasca natura, sa fie o persoana spirituala si cu simtul umorului)

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
trufy_trufy a scris pe peretele lui emyna :

Servus ! sunt din Suceava sa s-ar parea sa avem interese comune daca doresti sa conversam trimite-mi un mesaj pe mail trufy_trufy@yahoo.com ai fi de acord sa vii la Suceava

sava a scris pe peretele lui emyna :

CIAO BELLA! Esti ofemeie foarte atragatoare.Mi-ar face o deosebita placere sa te cunosc.TE PUP DULCE!Cu respect si admiratie COSTY.