Genul:
Femeie 
Varsta:
43
Matrimoniale Localizare:
Ploieşti, Prahova, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
68 kg 
Culoarea parului:
Saten inchis 
Viata personala
Zodia:
Varsator 
Pasiuni:

Vreau sa cred ca sunt, inca, o femeie la locul ei, cu pasiuni si dorinte. Apreciez frumosul si normalitatea... Consider ca pasiunile pot sa fie placute daca esti langa persoana iubita. Totul e mai frumos in doi!

Prezentarea mea:

Sunt o romantica incurabila, in cautarea sufletului pereche. Stiu si sper ca intr o zi o sa l gasesc, chiar daca pare imposibil...Dragostea atrage după sine responsabilitatea. A iubi înseamnă să fim atenți la felul în care ne purtăm. Comunicarea şi ascultarea reciprocă sunt condiţii necesare pentru naşterea şi, mai ales, pentru menţinerea unei iubiri autentice.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Ce-și dorește femeia...

Își dorește să fie unica. Știe că nu este prima, cum și tu, deși deseori uiți, ar trebui să înțelegi că nu ești primul din viața ei, că pășești pe străzi pline cu flori dar încâlcite. Ea vrea să-ți ofere ce n-ai avut și te va întreba, rănindu-și sufletul, cum a fost iubirea în trecut.
Își dorește să fie fericită. Să nu crezi că-i poți șterge supărările cu cadouri sau promisiuni. Își dorește respect și susținere. Umerii unui bărbat au fost clădiți pentru obrazul femeii, ca aceasta să își așeze chipul obosit pentru a găsi liniște și încredere. Dacă o privești în timp ce doarme sau înainte să adormi ți-ai imaginat-o lângă tine, o iubești cu adevărat.
Își dorește un mesaj de noapte bună și bună dimineața. Acel gest o face să înțeleagă că te gândești la ea. Dintr-o mie de oameni, tu te gândești la ea și o face să se simtă frumoasă și importantă.
Își dorește un domn care să știe ce înseamnă respect. Își dorește un bărbat pasional, dar elegant, un om care să o surprindă zi de zi, să îi iubească fiecare defect, să o asculte când vorbește fără oprire, să o învelească deși ea spune că nu îi este frig.

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
costin1974 a scris pe peretele lui deyutza21 :

Buna ,, as dorii sa te cunosc.