Genul:
Femeie 
Varsta:
42
Matrimoniale Localizare:
Craiova, Dolj, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
75 kg 
Viata personala
Pasiuni:

Muzica, plimbatul in aer liber pentru relaxare, excursiile.

Prezentarea mea:

Am ajuns sa imi creez un cont pe acest site din dorinta de a mai crede din nou in iubire! Ma gandesc ca poate sufletul meu pereche s-a ratacit pe undeva si nu isi gaseste drumul spre mine, trebuie sa vin in intampinarea lui. Am simtit iluzia iubirii si atunci cand aceasta s-a spulberat am suferit. Daca cineva citeste aceste randuri imi doresc sa aibe deschiderea si rabdarea sa ma cunoasca mai mult si sunt convinsa ca asteptarea nu va fi in zadar. Am foarte multe de daruit si vreau sa gasesc pe cineva care sa aprecieze generozitatea sufletului meu si sa atinga profunzimea sentimentelor mele.

Visele, dorintele mele:

Sa intalnesc persoana potrivita si sa formam o familie linistita si implinita!

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

As vrea sa fie un barbat serios, cu o fire romantica, sociabil si comunicativ, sa nu aibe vicii, poate sa aibe un copil, sa fie divortat/despartit/vaduv, si sa-si doreasca o familie la fel de mult ca si mine!

Sa fie din Romania, nu din strainatate !

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
danneagu2006 a scris pe peretele lui cristina74love :

bunaam gasit profilul ta aici nici eu nu sint de mult pe acest sait sint vaduv si am o fetita de 11ani daca vrei sa vorbim mai mult 0771642897 dan in speranta ca voi primi un raspuns iti doresc numai bine