Genul:
Barbat 
Varsta:
31
Matrimoniale Localizare:
Constanţa, Constanţa, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
77 kg 
Culoarea parului:
Castaniu 
Viata personala
Zodia:
Rac 
Pasiuni:

muzica, scenografia pentru piese de teatru si spectacole, fotografia, plimbarile, voluntariatul in grupuri cu activitati sociale, organizarea de spectacole, navigarea de internet, s.a.

Prezentarea mea:

Ma preocupa activitatile care implica relationare interpersonala. Prefer astfel sa ajut oamenii, sa le rezolv problemele sau sa-i invat diferite lucruri decat sa realizez activitati care necesita mani****rea unor unelte sau masini.
Am abiltiati stiintifice si prefer sa lucrez singur pentru rezolvarea de probleme, imi sacrific personalitatea pentru a-mi atinge scopurile grupului; abilitati sociale – relatii cu ceilalti: demonstrez ca intelg, ca sunt prietenos si respect sentimentele celorlalti, sunt sigur pe mine si mi cer drepturile acolo unde este cazul, sunt interesat de ceea ce au altii vor sa spuna si ce gandesc; abilitati artistice – creativitate, talent, expresivitate artistica, ureche muzicala.
Identific scopuri comune intre diferite parti aflate in conflict, prezint intr-un mod clar faptele si argumentele pozitiei mele, creez posibile modalitati de rezolvare a conflictului. Lucrez intr-un mod eficient cu persoanele apartinand unor etnii diferite sau care au un istoric social sau educational diferit de al meu, ofer ajutor acestor grupuri de persoane pentru a-si adapta cultura acolo unde este cazul; stima de sine: intelg modul in care convingerile une persoane ii pot afecta sentimentele si comportamentele, inteleg modul in care pot schimba aceste convingeri negative in momentul in care acestea apar.
Muncesc pentru realizarea scopurilor propuse, chiar daca sarcina este neplacuta, apreciez calitatea muncii celorlalti si demonstrez un standard ridicat de participare, energie si optimism.
Am aptitudini sociale si relationare – comunic eficient si asertiv, ascult, sunt convingator in sustinerea propriilor idei, lucrez eficient in echipa, am incredere in propriile forte, sunt flexibil si ma adaptez usor la mediile multiculturale; aptitudini organizatorice si de coordonare – organizez si coordonez un grup de oameni pentru a rezolva o sarcina, sunt capabil sa imi planific timpul pentru a duce la bun sfrasit un proiect, o activitate, stiu sa lucrez in situatii de stres, de criza de timp, capabil sa distribui sarcini membrilor echipei cu care colaborez,
Consider ca valorile care ma reprezinta sunt – cooperarea, generozitatea, servicii in favoarea celorlalti, originalitate, independenta si imaginatie, curiozitate si invatare.
Trasaturile de personalitate: emotional, idealist, naiv, guraliv, imaginativ, independent, original, congingator, prietenos, generos, sociabil, intelegator, analitic, modest, rezervat (datorita carentei afective pe care au am).
Opinia mea despre viata in care traiesce eu este ca traim cu totii intr-o societate tapetata, neidealista si intr-o criza morala din care nu vom iesi nicioadata daca nu vrem sa ne schimbam.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

partenera sa fie generoasa, cu respect, compatibilitate si comunicativa, in concluzie sa fie pe aceiasi unda cu mine.

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!