Nume firma:
Cosmopolitanspa.ro
Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Servicii oferite:
Coafura si infrumusetare 
Detalii & Prezentare:

Coafor pentru Mireasa,
Stilistii salonului nostru din Bucuresti, te vor ajuta sa-ti alegi un stil de coafura pentru nunta ta. Coafura pentru mireasă este expresia eleganţei şi a feminităţii unei femei, un detaliu foarte important a ţinutei nupţiale. La nunta nu putem alege o coafura de ocazie ci trebuie să ne orientăm către idei de coafuri de mireasă care aduc un plus de strălucire şi care pun în valoare atât trăsăturile fetei, cât şi rochia de mireasă. Daca faci apel la serviciile noastre, vei fi cu trendy si fermecatoare! Vrei sa incerci?

Manichiura miresei
Mainile sunt considerate un al doilea limbaj al femeii si pentru a-l definii noi va venim in ajutor: o curatare perfecta, un aspect ingrijit, un lac de lunga durata si de ce nu si un model care va v-a face sa va simtiti speciala. Tendinţele în materie de machiaj de mireasă deviază de la stilurile cu care am fost obişnuiţi în ultimii ani şi se îndreaptă către repere clasice, glamorous, de influenţă retro. Inspiraţia pentru machiajul de mireasă în 2015 - 2016 o primim atât din rândul creatorilor de rochii de mireasă si a marilor saloane de manichiura internationale.

Cosmetica - machiajul miresei
Machiajul miresei în ziua nuntii trebuie să fie spectaculos, să te reprezinte şi să te pună în acelaşi timp în valoare. Ziua nuntii va fi cu siguranta una dintre cele mai frumoase din viata ta. Iti vei aminti de ea pentru totdeauna si nu are rost sa lasi un detaliu precum machiajul sa-ti strice amintirile. La Cosmopolitan Spa veti redescoperi bucuria de a reda tenului dumneavoastra un aspect proaspat si intinerit cu o piele mai neteda mai luminoasa si mai sanatoasa. Terapeutii nostri cosmeticieni va vor rasfata cu tratamente de ca mai buna calitate, cu proceduri cosmetice sofisticate ce ajuta la obtinerea unor efecte de profunzime si de lunga durata dar si cu tratamente naturiste adaptate specificului pielii dumneavostra.

Persoana de contact:
Cosmopolitanspa.ro
Adresa & Telefon:
Str. Turturelelor, Nr. 48, Sector 3, Bucuresti 0786.277.555, 0731.167.167
Adresa site internet:
www.cosmopolitanspa.ro
Sunteti barbat sau femeie ?:
Femeie 
Activitate recenta