Politica - nu ne place dar ne controleaza destinele!

Fundatia Primo al carei fondator este Primo Laurentiu, autorul cartii MERITOCRATIA, isi propune sa sprijine material valorile reale ale societatii, sa ajute copii saraci care nu dispun de mijloace materiale pentru a urma scoala. Scopul principal al acestei fundatii este acela de a milita pentru schimbarea sistemului in Romania, trecerea la MERITOCRATIE, forma evoluata, superioara de Democratie.

Fundatia Primo, prin Miscarea Meritocrata isi propune sa inlocuiasca actualul sistem putred, corupt, mafiot si nedorit de popor cu un alt sistem la fundamentul caruia sa stea un sistem de valori umanist, cinstea, valoarea si managementul performant al tarii.

Actualul sistem poarta numele de Democratie, dar in realitate este o dictatura politico – mafiota.

Esenta unei democratii consta in respectarea vointei poporului. Degeaba ai un parlament, daca acest parlament nu respecta vointa poporului. Faptul ca parlamentul nu respecta vointa poporului este cea mai buna dovada a faptului ca respectivul sistem este o pseudodemocratie. Un parlament care nu respecta vointa poporului NU ESTE REPREZENTATIV si dovedeste ca sistemul este unul ticalosit care doar amageste poporul cu ideea democratiei.

Atunci cind ti se da sa alegi intre a muri de ciuma sau de holera, nu inseamna ca ai libertatea de a alege cum sa traiesti !

MISCAREA MERITOCRATA va avea ca scop promovarea si implementarea noului sistem, Meritocratia.

In cursul anului 2013, Fundatia Primo isi propune sa deschida CENTRE ALE MISCARII MERITOCRATE in toata tara si diaspora.

Scopul Fundatiei Primo pentru 2013 este ca prin CENTRELE MERITOCRATIA sa inceapa atragerea de membri, stringerea de adeziuni si semnaturi pentru a cere demararea procedurilor de REFERENDUM CU PRIVIRE LA SCHIMBAREA SISTEMULUI IN ROMANIA. Daca pina la data alegerilor prezidentiale din 2014, referendumul nu va avea loc, Fundatia Primo va delega un candidat la alegerile prezidentiale. Acest candidat va candida avind ca program electoral programul Meritocratia si va avea ca unic scop implementarea Meritocratiei in Romania in termen de maxim 1 an de la data investirii. Candidatul la alegerile prezidentiale din partea Fundatiei Primo va fi DESEMNAT prin vot liber exprimat de catre membri fundatiei. Propunerile de candidati pot fi facute doar de catre fondator, Laurentiu Primo.

Calitatea de membru poate fi acordata si/sau retrasa doar de catre fondatorul Fundatiei si se face pe baza de merite in promovarea Meritocratiei. Calitatea de membru al Fundatiei Primo nu implica niciun fel de taxe sau cheltuieli si este neretribuita (voluntara).

Membri Fundatiei Primo primesc un card de membru.

Imediat ce noul sistem, Meritocratia, se va instaura in Romania, Fundatia Primo isi va continua actiunile de promovare a Meritocratiei in restul tarilor din Europa.

In Romania, Fundatia Primo isi va continua activitatea pe linia ajutorarii copiilor saraci si a sprijinirii copiilor inteligenti, talentati, dar lipsiti de mijloace finaciare.

Dupa instaurarea noului sistem, Miscarea Meritocrata din Romania va avea rol de garant al respectarii principiilor din PROGRAMUL MERITOCRATIA. Centrele Meritocratia vor avea rolul de a sprijini si organiza alegerile si testele concurs pentru selectia viitorilor candidati la conducerea tarii.

Niciun membru al acestor Centre Meritocratia nu va fi retribuit pentru munca sa si nu va beneficia de vreun avantaj, functie sau privilegiu in cadrul noului sistem.

Primo Laurentiu, fondatorul si initiatorul acestei miscari, NU ISI DORESTE SI NU VA ACCEPTA NICIODATA, NICIO FUNCTIE PUBLICA SAU PRIVILEGIU IN CADRUL NOII SOCIETATI MERITOCRATICE !