Motivele care duc la despartirea femeilor de barbati

Motivele care duc la despartire femei barbati

Din pacate, iubirea nu salvează un cuplu de la despărţire. Cauze precum nepotrivirea pe mai multe planuri, infidelitatea, violenţa, lipsa respectului reciproc rup chiar şi cea mai solidă relaţie.
Motivele pentru care oamenii ajung să se despartă sunt dintre cele mai diverse. Am încercat să realizez o listă a celor mai frecvente dintre ele:
Nepotrivirile de orice fel duc la despărţire

„Ştii cum e atunci când te atrage cineva într-un fel, dar după un timp îţi dai seama că nu poţi trăi cu el, oricât ai vrea?”. Motivele pentru care se rupe o relaţie sunt de obicei nepotrivirile de orice fel. Şi ar mai fi şi plictiseala.
Doi oameni trebuie să aibă câteva lucruri în comun pe tot parcusul relaţiei. „Dacă viaţa vă schimbă în aşa fel încât asemănările se reduc, comunicarea devine tot mai dificilă. Te simţi frustrat şi ai impresia că celălalt nu e capabil să te înţeleagă, aşa că începi să cauţi în altă parte acea înţelegere”.

Lipsa de încredere desparte doi oameni

Bărbaţii se îndepărtează de acele femei geloase, care iscă certuri din cauza propriilor insecurităţi.

Infidelitatea destramă iremediabil un cuplu:
Atunci când gelozia are justificare, apare o nouă cauză a despărţirilor: infidelitatea. Infidelitatea, pentru majoritatea oamenilor poate semnifica lipsa iubirii. Atunci cand esti inselat sau inseli , inseamna ca in cuplul vostru nu mai exista demult iubire.

Femeile nu iartă violenţa fizică sau verbală
În rest, toate se pot discuta şi rezolva. Bineînţeles că depinde de la relaţie la relaţie.