Cand tu vei plange...eu voi rade ..

''...Cine nu stie ce-i dragostea traieste fericit..noptile lui sunt linistite si noptile trec fara bucium...'' Adam Mickievitz.

--Adu-ti te rog aminte cand iti spuneam acele vorbe de la titlu si adu-ti aminte tu ce spuneai ...Adu-ti aminte cand sufletul las fi vandut...ca sa te pastrez..dar..nu am putut. Te iubeam mult ca un nebun..dar tu ai profitat ca am sufletul bun...mai mintit prefacandu-te ca ma iubesti, mai tradat si mai tratat ca pe un copil...ai zis ca poate nu stiu ce inseamana sa iubesti,sa pretuiesti,sa respecti . Dar intr-o zi vei regreta... si tu, cand ai sa ma strigi eu nu am sa aud...cand tu ai sa plangi..eu am sa rad...cand tu ma vei suna...eu telefonul intr-un colt intunecat il voi uita.. dar sper ca nu vei uita ca intamplator am fost in viata ta si ti-am daruti o inima sincera ce te iubea.
Cat am tinut eu la tine...dar tu..nu ai tinut cont de mine..cate sfaturi bune eu ti-am dat si acum plangi ca nu ai ascultat... Iti este dor de ce am trait noi doi..nu ?.. Ai vrea sa dai timpul inapoi pt ca acum plangi ca ai zilele grele dar...adu-ti aminte ca tu ti-ai ales asta..

Imi pare rau pt tine...Stiu ca citesti aceste randuri zilnic...stiu ca esti tu...dar a trecut asa mult timp de cand am umplut oceane de lacrimi pt tine iar azi cu greu spun ... ''Nu mai vreau sa stiu de tine...''