De ce ?

De ce ???

De ce te ascunzi printre ramuri de vise, printre nopti albe si zile..? De ce nu indraznesti sa apari o data...si continui sa ma faci sa astept cu lacrima tulbure curgand pe un obraz trist si parca imbatranit de atata tristete cruda..Ma intreb...oare te temi ca te voi ascunde in sufletul meu si nu'ti voi mai da drumul nicicand ??
De ce ..de ce ma lasi sa plang ? da'mi ochii tai tristi pt. ai umple de iubire si fericire..Vino..vino si acopere'mi sufletul cu caldura ta. Vino si da-mi azi o putere ce sa ma faca sa-ti pun toate stelele'n palma si sa'mi fi nemarginirea amurgului ce l am uitat si pierdut..
De rani nu'mi este teama mai mult decat de singuratate..pt. ca zile si nopti trec pe lanaga mine fara vrun rost..mi'e greu sa vad..sa cred cum viata pe linga mine trece..iar sufletul meu tot trist sta sa moara..si ma intreb..De ce ?
As vrea sa pot alunga tacerea in pustietati si sa nu mai revina nici cand..as vrea sa-ti pot auzi glasul mereu in apropierea mea iar chipul tau copilaresc de veghe sa'mi tina mereu..Dar noaptea ma cuprinde in aripile ei reci pline de tacere si singuratate..urlu..strig...ma zbat..dar ele nu-mi dau vro scapare..tinadu'ma tot in valul singuratatii...De ce ?
Iubeste'ma..strig catre tine..catre cer...dar nimeni nu ma aude si eu tot singur sunt..De ce ?