Bloguri originale, bloguri copiate, blog interesant

Ne cerem scuze daca urmatoru mesaj nu te caracterizeaza, in acel caz te rog sa primesti felicitarile noastre. Suntem doar un pic indignati de felul cul unii trateaza lucrurile, referitor la unele postari copiate de pe Internet in spatiul de blog.

Cand scrii un blog copiat de pe alt site internet crezi ca esti interesant(a) ?

Daca nu ai bunavointa sa spui cu propriile cuvinte ceea ce simti, ceea ce-ti place sau ceea ce vrei, crezi ca vom intelege cuvintele altora ?! Nicidecum... vei face multa confuzie pentru ca nu esti actor ca sa te porti dupa un scenariu, iar ceea ce postezi pe blog fara a fi creat de tine e la fel ca un scenariu. Nu te folosi de un text, un articol care nu este scris de tine.

Daca nu ai nimic de zis, las-o balta... preferam mai degraba sa citim un blog unic de 10 randuri scris din adancul inimii sau a mintii cuiva, decat 10 bloguri de zeci de randuri al caror continut nu a fost citit nici macar de tine, cel/cea care postezi bloguri doar de dragul de a te afirma in persoana desteapta.

In mod sigur nu iti place sa fii mintit, dar cand prima persoana care se minte esti chiar tu ce pretentie mai ai de la altii ? Sinceritatea are aceiasi valoare in lumea virtuala ca si in cea reala.

Asadar daca apreciezi originalitatea, nu mai posta bloguri mincinoase copiate de pe alte siteuri ... scrie cu mana ta daca ai ceva de spus, daca nu, nu se va supara nimeni.

De fapt un text existent deja pe alt site internet Nu are nici o valoare pentru motoarelel de cautare. Mai mult, textele copiate, plagiate, ca la scoala, sunt desconsiderate in lumea reala.