Despre mine, in cautarea acelei mari iubiri

Cine sunt eu?

Despre mine spun ca:
Sunt tanar, student in Bucuresti, simplu, timid, sensibil, sentimental, emotiv, tandru, sincer, cinstit, recunosc ca nu sunt perfect, ma construiesc singur, incerc sa devin din ce in ce mai bun, investesc in facultate cu greu. Locuiesc cu parintii in prezent. Vreau sa urmez o a doua facultate (sau mai mult), pentru a-mi asigura viitorul, dar nu am mai pe nimeni alaturi, nici rude, si nu cunosc mai pe nimeni sus pus. Nu am experienta de viata si nici nu am fost cu vreo fata sau femeie pana acum, nu stiu mare lucru despre, dar am oarecare ideie. Sunt dornic sa cunosc o partenera de viata, care sa ma sustina si alaturi de care sa-mi traiesc viata. Poate sa fie si bogata, si saraca, nu conteaza asta, ci importante in principal iubirea, increderea, loialitatea si buna credinta, un camin si o adevarata familie.

Locuiesc in Bucuresti, in Romania si sunt student, singur si necasatorit, nativ partial in zodiacul european Pisces (Pesti). Sunt Foc si Apa, cat si Pamant, iar Aerul este respiratie. In inima-mi sunt dorintele, in minte ratiunile, in ambitie virtutea, in credinta aspiratia si speranta.

Pasiunile mele:
Poate nu am avut timp de ele. Imi plac plimbari in parc, romante, pictura, sa vizitez sau altele.

Visele, dorintele mele:
Am multe vise si dorinte, majoritatea par imposibil de realizat. Doresc a fi cineva bun in viata.

Profesional:
In prezent sunt student si voi cauta a studia si o a doua facultate. As putea alege mai intai Facultatea de Drept, as putea ocupa o anumita functie in viitor, as putea construi o cariera politica aparte, as putea "reactiva" o firma privata, as putea studia si medicina, sau chiar altceva. In principal as cauta sa-mi asigur viitorul, dar fara sa corup mintea, trupul si sufletul, ci de fapt axandu-ma pe anumite principii si valori, cat si compasiune.

Nu ma las descoperit mai mult decat inaintea persoanei iubite. Un om poate fi cunoscut mai bine in intimitate si comuniune. Personalitatea nu poate fi cunoscuta dupa aparente, nici dupa infatisare si nici dupa prima impresie. O persoana se descopera treptat. O relatie, cat si o familie, se construieste si se formeaza treptat.

Ce caut sau pe cine caut?

Caut o fata sau femeie buna, primitoare, calda, iubitoare, atragatoare, serioasa, care sa ma accepte asa cum sunt, care sa ma iubeasca si pe care sa o iubesc, care sa ma sustina. Daca relatia poate dura incat sa se ajunga la hotararea de a forma o familie proprie, care poate rezista, atunci relatia avanseaza si devine stabila si rezistenta. Eu nu cer prea multe, ci in principal iubire si fericire alaturi de o partenera. O primesc asa cum este ea insasi, cu toata personalitatea sa.
Pentru o relatie serioasa de durata.

Ce cred eu despre iubire?

Iubirea este mai mult decat s-ar putea exprima in cuvinde, dincolo de atingeri tandre, poeme si arta, chiar mai mult decat pot fi capabili porumbeii. Trebuie traita. Daca nu esti in comuniune cu o persoana draga, chiar de ai fi rege, nu ai fericire si nimic in viata care sa te sustina cu adevarat. Daca nu ai dragoste, atunci pur si simplu supravietuiesti doar. Definitia iubirii o poti da numai cand simti cu adevarat misterele ei.

Declaratie de dragoste (reprezentativa):

"Asa cum petalele unei flori se deschid la lumina soarelui si se lasa leganate in bataia vantului, tot asa si gandurile mele se indreapta spre tine, Ochii tai patrunzatori m-au fascinat din prima clipa, buzele tale suave m-au cucerit, iar mana ta calda sa o simt pe fruntea mea trista de dorul tau.
Am nevoie de iubirea ta, am nevoie de o iubire sincera si reala. Vreau sa traiesc alaturi de tine clipe magice, clipe de vis, clipe in doi, pe care nu cred ca as putea sa le descriu in cuvinte.
Am nevoie de tine, vreau ca in fiecare seara sa adorm cu tine si a doua zi dimineata sa fii tu cea alaturi de care sa ma trezesc. Vreau ca tu sa reprezinti visele mele, vreau ca tu sa fii motivul meu de viata, sa ma cufund in marea ochilor tai si in acea clipa timpul sa uite sa curga, sa ai mare grija de mine, sa ma abandonez in bratele tale, sa ma daruiesc tie, ca sa imi reversi in suflet iubire si pace.
Daca stii cum este sa adormi noptile sperand ca razele diminetii or sa topeasca dorul, stii ce inseamna sa speri zadarnic. Daca tu stii ce este acela dor, dor de o fiinta mai mult decat de orice alta fiinta, atunci te rog si implor, scapa-ma de dor. As vrea sa te cunosc, sa te am aproape, as vrea ca totul sa fie real, chiar si vorbele tale, sa le aud, as vrea ca totul sa fie adevarat, as vrea sa fiu in lumea ta, numai eu si tu.
Invata-ma sa iubesc si sa fiu fericit alaturi de tine, sa ne spunem ce ne framanta, sa ne alintam si sa uitam de probleme.
Vreau ca sa petrecem cat mai mult timp impreuna, sa facem cat mai multe impreuna, ca tu sa fii jumatatea mea, cu tine sa-mi ptrec restul vietii, cu tine sa-mi impart bucuriile si nefericirile, sa radem impreuna, sa plangem impreuna, dar sa nu ne despartim niciodata.
Cerului ii lipseste un inger, tu esti steaua pierduta."

Am avut unele dificultati cu pozele de profil.