Genul:
Femeie 
Varsta:
37
Matrimoniale Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
68 kg 
Culoarea parului:
Castaniu 
Viata personala
Zodia:
Capricorn 
Pasiuni:

pictura, scrisul, lectura, calatoriile

Prezentarea mea:

Eu sunt tanara, prezentabila, inteligenta, foarte educata, profunda (nu sunt superficiala, de fapt, detest superficialitatea si falsitatea...), licentiata, delicata, afectuoasa,devotata, fidela, fair-play, corecta, sincera, cu mult bun simt, serioasa dar si comica - cu simtul umorului, de viata, comunicativa, sociabila...cu multiple calitati psihice, umane si fizice, (calitatile mele sunt mai multe, dar pot fii descoperite si pe parcurs), si.... sunt singura, fara obligatii, destul de open-minded , imi doresc o relatie frumoasa, bazata pe respect , comunicare, intelegere..si urmaresc sa ma casatoresc.
Daca ma vei cunoaste, te vei convinge ca sunt o persoana calma, pozitiva, sensibila, grijulie, matura, de incredere, cu care merita sa-ti imparti viata, caci voi aduce mult bine, buna dispozitie si bucurie !

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

sa simt ceva cand il vad prima oara, sa fie prezentabil, inalt (putin mai inalt decat mine), cu o situatie materiala buna, educat, cult, onest, glumet, vesel si cu simtul datoriei si responsabil

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!