Genul:
Femeie 
Varsta:
66
Matrimoniale Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
80 kg 
Viata personala
Pasiuni:

gradinaritul(imi plac florile),imi place muzica,dansul,iubesc animalele ,natura si oamenii,imi plac plimbarile,calatoriile etc.

Prezentarea mea:

sunt ffff singura de 11 ani vaduva si ca sa incep sa ma caracterizez as fi subiectiva ,las la latitudinea celui care vrea sa ma cunoasca ,sa-mi descopere atat calitatile cat si defectele(toti avem defecte),atat pot sa afirm ca sunt un scorpion ,bland,nu am facut rau nimanui ,nu sunt razbunatoare si am avut o casnicie de 30 ani,asta spune totul !!
sunt bucuresteanca ,am o garsoniera in buc.pe care am inchiriat-o si m-am retras la casa mea de vacanta intr-o localitate de munte(o casa f mare cu toate conditiile ca si la bloc,construita in 2005,pe care intentionez sa o vand ,daca nu-mi voi gasi sufletu pereche)

Visele, dorintele mele:

vreau sa-mi intalnesc sufletul pereche,o persoana pedanta ,foarte curata,cu creier si intelepciune,apropiata de varsta mea,un om cu suflet si caracter,detest mincinosii si aventurierii. vreau o relatie de lunga durata pentru tot restul vietii,bazata pe incredere,intelegere si iubire

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

un familist convins,discret si cinstit

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!