Genul:
Barbat 
Varsta:
44
Matrimoniale Localizare:
Piatra Neamţ, Neamţ, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
75 kg 
Culoarea parului:
Saten inchis 
Viata personala
Pasiuni:

calatoriile...

Prezentarea mea:

sint ok... sper si cred ca sint o persoana normala! romantic si sentimental incurabil... iubesc tot ceea ce este frumos si ne inconjoara,deceptionat si inca ranit in dragoste dar cu mare speranta si incredere ca iubirea va triunfa si va rasplati sufletele ranite,caut cu ardoare fiinta care sa-mi incalzeasca inima,sa-mi intregeasca sufletul,sa-i pun la picioare toata dragostea mea si sa-i venerez existenta! nu-mi plac si evit pe cit posibil persoanele mincinoase,false si ipocrite... apreciez sinceritatea,loialitatea,simplitatea... pot accepta greseala dar nu tolerez prostia. cam atit...deocamdata! :) id.mess. angellonero@yahoo.com

Visele, dorintele mele:

eee...sint multe...o lunga plimbare in India,Tibet,America Latina si Australia cu familia !!! :) dorinta cea mai mare... o viata plina de bucurii si satisfactii alaturi de cei dragi.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

:) ....o femeie draguta,calma si echilibrata in situatii delicate, sensibila si iubitoare de frumos, suflet nobil si minunat, capabila de initiative,surprinzatoare si iubitoare de divertisment! (detest vulgaritatile la femei)

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!