Genul:
Barbat 
Varsta:
35
Matrimoniale Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
88 kg 
Culoarea parului:
Castaniu 
Viata personala
Pasiuni:

Arta m-a pasionat dintotdeauna si de aceea o gasesc ca un refugiu. Imi plac poezia, muzica [imi place sa cant - sunt membru al unui cor al unei biserici din Bucuresti, imi place sa ies in aer liber sa admir maretia si spectacolul naturii. Imi doresc sa calatoresc si sa cunosc oameni noi - singurul lucru pe care il poate acumula intr-o viata un om. Ascult muzica mai veche - anii 80, clasica, muzica de film.

Pasiune pentru frumos, substanta, convingeri de viata, credinta, valori. Eu sunt bucuros cand intalnesc persoane care fac o camera neluminta sa straluceasca. Pe mine ma ajuta muzica de cor sa ma linistesc, sa ma regasesc, sa primesc acea energie buna de care am atata nevoie. Nu fac parte din generatia revoltata, nu-s amator de distractii ieftine, discoteci zgomotoase. Prefer o ceainarie cu muzica in surdina si o discutie plina de-ntelesuri. Imi plac bunul tau gust, puterea de a crede intr-o idee, devotamentul si nu in ultimul rand, sensibilitate

Prezentarea mea:

Un om profund, serios, sincer cu el si cu cei din jurul sau, sensibil, tandru, fidel. Stiu sa apreciez calitatile oamenilor, oferindu-le in aceeasi masura. Sunt expresiv si usor timid.

Visele, dorintele mele:

Mi-ar placea sa imi intemeiez un camin, sa impartasesc visele mele, dorintele mele, asteptarile mele persoanei dragi din viata mea.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Mi-ar placea sa gasesc o FEMEIE in adevaratul sens al cuvantului. Ce inseamna femeie pentru mine ? Este foarte simplu ! Un OM pe de-a-ntregul, un suflet delicat, rafinat, frumos sufleteste, cu bun simt, realista, responsabila, rabdatoare.
Un adevarat prieten e mai pretios ca un inger [Nichita Stanescu]

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta