Genul:
Barbat 
Varsta:
31
Matrimoniale Localizare:
Vaslui, Vaslui, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
93 kg 
Culoarea parului:
Negru 
Viata personala
Zodia:
Leu 
Pasiuni:

din toate cate un pic

Prezentarea mea:

Imi place sa fiu atent cu persoana de langa mine.Este frumos cand sunt atent. Imi place mereu sa fiu atent: cu un “buna dimineata!” sau cu un telefon dat intre intalniri importante ,cu gesturi spontane,cu ciocolata EI preferata,cu un “multumesc” si un zambet sincer.

Imi place sa comunic. Putini sunt aceia care pot vorbi despre sentimentele lor. Asacum barbatii nu stiu ce gandesc femeile, nici femeile nu stiu ce este in capullor.

Stiu sa apreciez ce am langa mine si alta inafara de ea nu mai exista,is fidel unei singure persoane. Probabil printre miliardele de femei, va fi una mai frumoasasau mai desteapta sau ambele, dar nici una nu ma va face sa ma simt exact cum oface EA.

Urasc minciuna.In mare parte am curajul sa imi asum fiecare fapta si consecintele ei;Am invatat ca minciuna are picioare scurte si deznodamanturi crancene.

Imi place sa vorbesc despre orice,in limitabunului simt,dar ce vorbim ramane intre noi.

De frumos nush ce sa zic,nu-s nici muma padurii ,dar nici Fat-frumos.Arat destul de ok,fara patratele,un pic de burtica,sunt ok.Nu-mi place sa fiu in centrul atentiei si nu pun botul la orice vorba rea care mi se adreseaza,am invatat caunii vorbesc doar asa,sa se afle si ei intr-o treaba si bagati in seama.

Ador sa o fac pe cea de langa mine fericita. Nu ma gandesc la fericirea mea.Fericirea mea e atunci cand ca persoana de langa mine este fericita. Doar atunci pot spune ca iubesc.

Imi face placere sa fac de mancare,mai ales dulciuri,mai ales pentru acea de langa mine.

Sunt aproape romantic. Nu din acela de ti seface greata. Din cand in cand, surprind.

Rabdarea…depindede situatie. Se stie ca femeile sunt nehotarate. Se gandesc, se razgandesc si ajung sa se contrazica singure. Ascult atent ce are de spus! Uneori stiu sa fiu si prieten.

Imi place sa fac anumite chestii,pentru unii par banale,dar pentru mine inseamna mult:cand o ajut cu orice, cand o iau in brate chiar de e suparata, cand o sarut de noapte buna chiar daca ne-am certat, cand gatesc pentru ea, cand o las sa cante cu radioul si cand isi aminteste lucrurile mici.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

suflet pereche

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!