Agentie matrimoniala - Agentii matrimoniale in Romania si in strainatate


De ce sa alegi o agentie matrimoniala?

Sunteti singur / singura si nu cunoasteti serviciile unei agentii matrimoniale ?

Ce trebuie sa faci pentru a alege o agentie matrimoniala serioasa si pentru a intalni sufletul pereche!

In timp ce in Romania este ceva nou, multi barbati din strainatate cauta perchea prin agentiile matrimoniale. O agentie matrimoniala este un mod profesional prin care o echipa de oameni cauta si apoi iti recomanda persoane compatibile cu tine.Ce inseamna sa cauti pereche printr-o agentie matrimoniala ?


1.Este o agentie matrimoniala ce mai buna alegere ? Agentiile matrimoniale ofera posibilitatea de a gasi sufletul pereche. Alte posibilitati cunoscute sunt site-urile de anunturi matrimoniale. Care ar fi alegerea mai potrivita pentru voi?Raspunsul la aceasta intrebare cred ca este usor: Agentia matrimoniala MATRIMO - Ai garantia sa intalnesti barbati si femei libere care cauta o relatie serioasa, pentru casatorie. O sa intalnesti numai barbati si femei compatibile; la intalniri cat si in perioada de cunoastere vei avea intregul sprijin din partea agentiei.

Insa prin anunturile matrimoniale gasite pe internet nu stii niciodata cine se ascunde in spatele unui anunt, nu esti sigur ca persoana este libera, nu esti sigur ca aceasta cauta o relatie serioasa, nu esti sigur de compatibilitate, nu esti sigur ca tot ce scrie in anunt este adevarat.

2.Cum sa gasesti cea mai buna agentie matrimoniala? Sa spunem ca ati decis ca o agentie de matchmaking cu experienta ar putea fi solutia corecta pentru a cauta sufletul pereche. Este important ca agentia sa aiba un site Internet de calitate. Atentie la site-urile cu poze frumoase una si una…intr-o agentie gasiti barbati si femei normale, nu neaparat fotomodele, sau cum am intalnit pe unele site-uri fotografii ameliorate in photoshop), daca prezinta referinte, de exemplu publicatii, radio, televiziune? Si din aceste date se poate intelege daca este vorba de o agentie matrimoniala cunoscuta si cu un numar mare de barbati si femei inscrise.


MATRIMO este o marca inregistrata in toate statele Uniunii Europene. Agentia MATRIMO lucreaza de multi ani in strainatate, are un site web de calitate. Noi cei de la Agentia MATRIMO , am ajutat la formarea multor cupluri.

In momentul inscrierii se completeaza un formular cu datele personale, barbatii plaresc onorariul agentiei, se incepe cautarea persoanei potrivite si se stabilesc intalnirile. Femeie pot beneficia de servicii gratuite daca profilul lor este acceptat de agentie.

  • A gasi perechea prin intermediul unei agentii matrimoniale

Sfaturi si indicatii: cum sa ai succes ? O agentie matrimoniala v-a convins sa incercati si acum sunteti hotarat? Foarte bine! De acum lucrurile trebuie luate in serios. Sufletul pereche este acolo, va asteapta dar trebuie sa faceti totul pentru a-l intalni :

- Fiti punctuali la intalnirile organizate de agentia matrimoniala

- Prezentati-va imbracati bine, curati, parfumi si respectati codul bunelor maniere

- Descoperiti barbatul / femeia cu adevarat fara sa va opriti la aspectul fizic, la camasa, la pantaloni, la decolteu, ci privind persoana in ochi si incercand sa intrati in sufletul ei pentru a-i simti caracterul si valorile ei morale, etc.

- Evitati sa vorbiti de la prima intalnire despre experientele voastre negative, despre fostele voastre cunostinte, despre problemele personale

- Nu vorbiti despre intalnirile precedente organizate prin agentie - ascultati sfaturile personalului din agentie

Unele dintre aceste sfaturi o sa va para ridicole, dar din experienta personala putem sa va spunem ca este bine sa tineti cont. Spuneti mereu adevarul!

Nu aveti un fizic sportiv si atletic? Fiecare suntem facuti in felul nostru. Nu sunteti absolventi de studii superioare? Nu inseamna ca nu sunteti o persoana pregatita. Este normal ca fiecare vrea sa se prezinte in cel mai bun mod posibil, dar nu trebuie sa uitam ca obiectivul este intalnirea cu o persoana compatibila pentru a instaura o relatie serioasa de durata.

Daca voi mintiti agentia sau barbatul / femeia intalnita, va mintiti pe voi insiva, indepartand astfel ocazia de a face intalniri reusite. Ca femeie ati dori un barbat inteligent, frumos, cu bogat si atractiv. Ca barbat v-ati gandit la o femeie sexy, blonda, cu masurile 90-60-90 si in plus si o fire realista. Sunt vise, sau nu?

Agentiei, spuneti-i mereu adevarul despre idealul vostru! Numai dupa o autoanaliza si dupa ce ati comunicat lucrul cel mai important pentru voi sau care sunt preferintele mai urgente (sau in alti termeni,la care lucruri puteti face compromisuri), echipa de experti din agentia matrimoniala va vor putea face cunoscute propunerile potrivite dumneavoastra.

Daca ati cunoscut deja pe cineva care va place si ati schimbat numarul de telefon, este normal ca o sa vreti sa stiti cat mai repede care este situatia si daca va potriviti. Atentie, nu intotdeauna de la prima intalnire naste sentimentul de dragoste. Cele mai mari iubiri s-au nascut dupa certuri lungi, dialoguri, dupa o lunga cunostinta. Atentie la IUBIRE LA PRIMA VEDERE, de multe ori cum naste, asa moare. Dragostea se construieste in timp, dupa ce persoanele se cunosc reciproc. Atunci este nevoie de tact pentru a gasi compromisul corect intre determinare si prundenta in stadiul de inceput. In acest caz nu putem din pacate sa dam sfaturi universale valabile referitor la cum sa procedati; trebuie sa decideti singuri si in functie de situatie.

Sa nu fie teama de prima intalnire! Noi va vom fi alaturi. Fara indoiala ca va intimidati la ideea ca o sa intalniti pentru prima data o persoana singura cunoscuta printr-o agentie matrimoniala. Mintea este invadata de o mie de ganduri. Dar nu este cazul sa va intimidati deoarece cealalta persoana este probabil agitata ca dumneavoastra . Antidotul este simplu: sa va ganditi la unele argumente care le-ati putea invoca in conversatie.

Aranjati-va si faceti-va frumosi! Se poate sti deja dinainte: un aspect ingrijit este esential. Un dus inainte si unghiile curate au efect pozitiv si dau si mai multa incredere in sine. Imbraca-te potrivit pentru intalnire. Daca doresti sa reintalnesti persoana cunoscuta in agentie este bine sa va intalniti intotdeauna intr-un loc public. Nu invita barbatul sau femeia la tine acasa, ci alege un loc neutru intr-un cadru agreabil. Dupa aceast articol despre agentiile matrimoniale puteti porni in cautarea sufletului pereche.


Inscrie-te acum, aici, in agentia matrimoniala MATRIMO