Genul:
Barbat 
Varsta:
29
Matrimoniale Localizare:
Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
55 kg 
Culoarea parului:
Castaniu 
Viata personala
Zodia:
Pesti 
Pasiuni:

Dansul, psihologia si drumetiile.

Prezentarea mea:

Acest camp e cel mai greu de completat si nu pentru ca nu m-as cunoaste indeajuns de bine.....e foarte greu sa condensezi viata unui om in cateva randuri in asa fel incat sa nu devina plictisitoare descrierea si sa nu se inteleaga gresit.
Mai presus de toate pot sa spun despre mine ca sunt o persoana aparent calma, cu momente mai mult sau mai putine de agitatie interioara. Sunt precum valurile oceanului intr-o zi frumoasa de vara. La suprafata e calma dar in interior se duce un adevarat razboi.
Iubesc natura, ador sa-mi petrec timpul in mijlocul naturii si iubesc oamenii care au reusit sa-si pastreze naturaletea in comportament, infatisare si personalitate.
Sunt suficient de realist incat sa nu fiu un optimist convins si cu toate ca nu sunt optimist convins gasesc mereu ambitia sa reusesc in tot ceea ce-mi propun cu toate ca uneori nici eu nu cred in tinta.
Nu ma laud ca sunt o fire sociabila daca asta inseamna sa fii inconjurat de prieteni, insa sunt ca acea fiinta dragalasa careia daca reusesti sa-i canti o melodie placuta sufletului ei, iese din cochilie si devine foarte deschisa, receptiva si comunicativa.
Personal prefer un singur prieten de nadejde in locul unei armate de prieteni ipocriti. (Afirmatie in urma experientelor traite)
Pentru mai multe detalii trebuie sa cantati :).

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Scoala profesionala 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

O fata pentru care termenul "gratie feminina" nu a disparut din dictionar!
Cu alte cuvinte in doresc alaturi de mine o fata simpla (pe care sa o inteleg macar eu daca restul nu reusesc!), cu care sa imi impartasesc viata.
Nu am mari pretentii...iubesc simplitatea!

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!