Genul:
Femeie 
Varsta:
70
Matrimoniale Localizare:
Craiova, Dolj, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
77 kg 
Culoarea parului:
Castaniu 
Viata personala
Pasiuni:

Pana la Pensionare, 43 de ani, Hobiul meu a fost specialitatea in care am excelat, intrucat n-am avut"spatiu de emisie" pentru "sufletul meu", dar am practicat FOTOGRAFIA, mai ales de cand au aparut aparatele COLOR, fotografiind, si buchetele de flori primite!
Acum, cred ca ma voi apuca de desen si pictura, intrucat am talent, dar sper sa fi "atipit" doar, in acesti ani, nu sa dispara!
Nu-mi palc hobby-urile excentruce( alpinism, parasutism etc.) sau acelea irespirabile(alcoolism, infidelitate, droguri, PCmanie etc.)

Prezentarea mea:

Sunt o Doamna titrata, inca placuta privirii si atingerii! Sunt spectaculos de sincera, calma, onesta, altruista si generoasa.
Sunt umanista, capabila de rafinament intelectual si stiu sa comunic si sa "colorez" viata partenerului meu !
Sunt dornica sa ofer IUBIRE si sa o primesc exact pe masura investitiei!
Doresc in partener in varsta cu care sa duc o viata de cuplu in armonie si camaraderie ca sa pasim impreuna pe "Cararea catre Maine"!

"Doamne, ajuta-ne"!

Visele, dorintele mele:

Am stat cu parintii mei pana a murit, si tata.
Acum, am ramas singura intr-un apartament superb, de 92 m patrati, mult prea mare pentru o persoana. E cumplit sa stai singur si nici sa nu ai ce face ca pensionar, fara niciun fel de obligatii !
Lev Tolstoi scria undeva:
"Singuratatea - in orice etapa a vietii - , este actul formidabil si solemn al propriei extincii ( morti)!"

Si...normal ca "nici singuraticii" nu vor sa moara cand iata, aici, pe SITE-ul Dvs., "cele 2 singuratati", unindu-si destinele, isi pot declina identitatea la plural - "noi" - si isi pot continua aventura VIETII!

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Neaparat sa fie mai mare decat mine, adica intre 68-75 de ani!
Sa aiba facultate, intrucat, mai tarziu, "in iarna vietii", un cuplu nu ramane decat cu darul comunicarii si abordarea temelor cunoscute numai de oamenii scoliti, pentru a fi "pe aceeasi lungime de unda"!
Sa fie o persoana calda, senzitiva, spirituala, altruista, de incredere, joviala si foarte sincera, la fel ca mine!
Sa stie sa traiasca in cuplu si SA-I PESE de mine!
Neaparat, copiii lui sa accepte relatia cu mine. Eu nu vreau statut de ""Persoana non grata" si de "amanta", intrucat am divortat in drept cu partaj cu tot, deci sa nu ne intalnim "pe furis", ca-l "omoara" copiii (cunosc zeci de cazuri), fapt care la mine nu se intampla, cata vreme copiii mei m-au inscris pe SITE si doresc sa am "un OM" langa mine; sa am siguranta si stabilitate!!!

[ Doamneee, jos nici nu este stipulata varsta a 3-a, a 4-a !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai puneti o casuta ; 65-75 de ani !]

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!