Genul:
Femeie 
Varsta:
43
Matrimoniale Localizare:
Roman, Neamţ, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
59 kg 
Culoarea parului:
Blond 
Viata personala
Zodia:
Berbec 
Pasiuni:

Pfiuu...sunt multe si poate nu am destul timp pentru ele..:
- calatoriile...
-iubesc natura ..
-imi place ciocolata
-muzica ..
-dansul ..
-imi place sa "bucataresc .." atunci cand am timp ..

Prezentarea mea:

Cine sunt azi, cine sunt peste cativa ani nu conteaza perioada, important e ca in fiecare clipa sa constientizez adevarata mea natura.Daca vrei sa cunosti pe cel de langa tine, daca vrei sa ajungi la performanta sa-l intelegi pe cel de langa tine, cred ca mai intai e cazul sa iti bei cafeaua cu tine o vreme buna.
Imi place ideea de iubire , cred in finalurile fericite si sunt totusi o pesimista. Ca si berbec, ma atasez repede de persoane, sunt prea sensibila si de cele mai multe ori nesigura.
Dar totusi ..iubeste-ma pentru ceea ce sunt. Nu iubi ceea ce ai vrea sa schimbi la mine. Nu ma schimba, nu incerca sa ma transformi in copia fetelor “dive”. Eu nu sunt asa. Eu nu pot fi superficiala si nu vreau sa par venita ” in serie” . Imi place sa fiu unica.Imi place sa fiu ..”defecta” . Caci daca as fi perfecta .. toata lumea, cata e, m-ar adora.
Si-atunci .. ar mai avea acelasi pret iubirea ta?

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

De cele mai multe ori, fericirea o gasesti in lucruri marunte, iar dragostea te gaseste cand nici nu te astepti si nici nu stii cand vei spune "L-am gasit! Sunt fericita si implinita!"
E usor sa spui "Dar ce? Fericirea ta sta in mainile unui barbat? Tu nu poti fi fericita fara el? Fericirea ti-o faci singura!". "Singura" este un cuvant care doare chiar si atunci cand il rostesti, dar sa mai si simti cum e sa fii singura... Am invatat ca fercirea este reala numai atunci cand este impartasita. Impartasita de si cu cel pe care iubesti si care te iubeste... Cel pe care l-ai gasit, cel care te implineste si te face sa iti doresti sa iti petreci fiecare clipa cu el in gand.

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!