Genul:
Femeie 
Varsta:
24
Matrimoniale Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Culoarea parului:
Saten inchis 
Viata personala
Zodia:
Leu 
Pasiuni:

Muzica

Prezentarea mea:

Numele meu este Raluca.Cred că sunt puține persoane care mă cunosc cu adevărat. Nu pot spune că sunt un om simplu sau ușor de înțeles.Și apreciez enorm oamenii care încearcă să mă înțeleagă și nu se grăbesc să mă judece.
Iubesc oamenii frumoși sufletește. Mă inspiră și mă fac să cred că dacă vor, oamenii chiar pot fi buni. Nu am întâlnit mulți, dar aceia pe care i-am întâlnit mi-au dăruit puțin din lumea lor, înfrumusețând-o și pe a mea. Am descoperit astfel, că încă mai sunt oameni care dăruiesc pur și simplu, fără să aștepte ceva în schimb.
Îmi place viața. Îmi place să mă simt bine, să fac ce-mi place, să am în preajmă oameni alături de care mă pot dezvolta. Îmi place să dansez și dansez oricând am chef. Îmi place muzica bună, pe care nu pot să o trăiesc decât dacă o cânt, chiar dacă nu am cine știe ce voce.

In rest astept sa ma cunoasteti voi.

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Caut un partener sincer .

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
stal a scris pe peretele lui Raluca :

Nu o sa incep nici cu : ce faci frumoaso? , esti superba, draguta pwp dulce sau alte texte de care probabil te-ai saturat. Iti spun direct ca as vrea sa te cunosc mai bine. Aici sau pe facebook ( https://m.facebook.com/alexandru.stirbei ) sau la telefon 0770244714 sau poate la o terasa la o cafea.