Genul:
Barbat 
Varsta:
28
Matrimoniale Localizare:
Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
85 kg 
Culoarea parului:
Saten inchis 
Viata personala
Pasiuni:

drumetiile, schiatul, jocurile de societate, filmele, beletristica, desenul, science fiction-ul, istoria/geografia, puzzle-urile, diverse sporturi (tenis, fotbal, tenis de masa, inot, etc), excursii (in special in orase cu o vasta istorie culturala), etc.

Prezentarea mea:

Sincer... mi-e cam jena si-mi vine greu sa apelez la astfel de metode de... sa zicem agatat fete, dar tocmai m-am repus pe picioare dupa o relatie cat se poate de seriosa, si... poate sper sa intalnesc pe cineva cu care sa ma potrivesc un pic mai bine decat cu fete random agatate prin baruri si cluburi. Ce mai pot spune? Sunt un tip brutal de sincer, cu picioarele pe pamant, mi s-a mai spus ca pot fi foarte rational dar totusi romantic si cu ceva simti al umorului... nu le-am conrazis. :)
Prefer sa nu-mi pun poze pe site, daca e cazul va voi trimite personal.

Visele, dorintele mele:

As vrea ca la 40 de ani daca privesc inapoi la viata pe care am dus-o sa nu-mi regret deciziile luate si sa privesc cu optimism inainte spre anii ce urmeaza. :)

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Asta cu "caut relatie pentru" de mai sus... e relativ, depinde de persoana. Nu am idealuri predefinite. Va trebui sa ne vedem si sa stam de vorba ca sa-mi dau seama.

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!