Genul:
Barbat 
Varsta:
57
Matrimoniale Localizare:
Focşani, Vrancea, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Inaltime:
1.76m 
Greutate:
83 kg 
Culoarea ochilor:
Ochi verzi 
Culoarea parului:
Castaniu 
Viata personala
Situatia matrimoniala:
Divortat (a), caut jumatatea 
Fumat:
Nu fumez 
Copii:
2, Da - doi copii 
(Mai) Doriti copii ?:
Nu doresc copii 
Zodia:
Rac 
O persoana:
ambitioasa, perseverenta, educata, respectuoasa, optimista, pozitiva, romantica, tandra, calma, echilibrata, cu simtul umorului, de casa, familista, dinamica, activa, economa, corecta, altruista, de incredere 
Pasiuni:

EXCURSII...DRUMETII....SPORT...

Prezentarea mea:

AM 56 ANI , DIVORTAT , 83 KG. , PREZENTABIL , ATRAGATOR , CU CARACTER , EDUCAT SI RESPECTOS , MUNCITOR , NU CONSUM ALCOL , NU FUMEZ , CALM , SOCIABIL SI LINISTIT , CURAT , FOARTE ROMANTIC SI ACTIV..., INTELIGENT , SINCER , CU SIMTUL UMORULUI...I-MI CAUT SUFLETUL-PERECHE PENTRU O VEATA LINISTITA SI TRAIND IN PACE...PE TOT RESTUL VETII CARE NEA MAI RAMAS...! ASTEPT O FEMEIE CAPABILA SA OFERE AFECTIUNE , INAINTE DE SEX...ASTEPT O RELATIE SERIOASA...NU MA INTERESEAZA AVENTURI S-AU CONVERSATII VIRTUALE...! VISUL MEU E SA GASESC FEMEIA IDEALA...! DAR CUM PERFECTIUNEA NU EXISTA...AS FI MULTUMIT SI CU O FEMEIE CU SUFICIENTE CALITATI CIT SA FIU FERICIT ...! RESTUL LE VORBIM LA MOMENTUL POTRIVIT...! NICU .

Visele, dorintele mele:

AS DORI SA CUNOSC O DOAMNA PREZENTABILA , ATRAGATOARE IN PRIMUL RIND CU CARACTER , RESPECTOASA CU INTENTII SERIOASE , CLARA LA MINTE , SENSIBILA IN VEDEREA UNEI RELATII DE LUNGA DURATA CHEAR SI CASATORIE....DACA TOTUL MERGE BINE....DAR IN CARE SA NE POTRIVIM...SA NE PLACEM....SA PUTEM FORMA O CHIMICA IMPREUNA...!

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Postliceala 
Ocupatia:
Independent, Pe cont propriu 
Limbi vorbite:
Spaniola, Romana 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

ASTEPT...CAUT...O FEMEIE CAPABILA SA OFERE AFECTIUNE..., INAINTE DE SEX...ASTEPT O RELATIE SERIOASA...NU MA INTERESEAZA AVENTURI...S-AU CONVERSATII VIRTUALE...SINGURATATEA DISTRUGE VETII...TRISTETEA DISTRUGE SUFLETE...IUBIREA LE VINDECA PE TOATE...IUBIREA ESTE O ARMONIE DINTRE MINTE SI INIMA...!

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
Marialuiza a scris pe peretele lui NICU1 :

Buna! Vrei sa vorbim, sa aflam mai multe unul despre celalalt?

NICU1 a adaugat o noua poza in profil :
NICU1 s-a inscris recent pe site. Spune-i bun venit !