Genul:
Femeie 
Varsta:
44
Matrimoniale Localizare:
Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
70 kg 
Culoarea parului:
Saten deschis 
Viata personala
Zodia:
Leu 
Pasiuni:

gradinarit, animale de companie, muzica, lectura, paranormal, poezie, astrologie, ezoterism, table, sah, remi, nu te supara frate, mima,

Prezentarea mea:

Decat o femeie. Nu stiu ce as putea scrie ca sa multumeasca pe toti cei care imi vor vizita profilul. Sincer, nici nu cred ca trebuie ca o persoana sa placa tuturor. Am multe defecte, dintre care cel mai apasator pentru omul de langa mine este ca vorbesc mult, dar nu vorbesc tampenii....asta e una din calitati. Imi plac oamenii veseli si pestele pangasius la gratar. Ador rochiile de vara si podoabele indiene, dar nu m-as muta in India niciodata. Am multe ceasuri in casa, dar nu port niciodata ceas pe mana. Am o mica obsesie cu oridinea in orice. Nu cred in superstitii dar, cand o pisica neagra imi taie calea intotdeauna imi merge prost in ziua aia. Urasc reclamele de pe national.tv si telenovelele. L-am votat pe Iohaniss si consider ca motanelul meu e o fiinta simpatica si nevinovata care nu o pot asocia cu Ponta. In fiecare primavara ma infurii ca nu am inlocuit trandafirii din gradina cu narcise. Ma trezesc greu dimineata, mai ales iarna...urasc frigul si ador clima meditareneana....mancarea nu. Mi-am facut un tarot ieri si mi s-a aratat ca imi gasesc partenerul de viata aci...deci, iata-ma!

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Mai inteligent ca mine, mai frumos ca mine, mai glumet ca mine....cu o treapta mai sus ca mine in toate. Si sa ma iubeasca mai mult ca mine, obligatoriu. Pana acum eu am iubit mai mult...nu mai vreau asa!

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
Marido a scris pe peretele lui JASMYNE :

Sincer daca eram mai in etate cu cativa ani ,imi incercam norocul cu o asemenea stimata domnita Wink