Genul:
Femeie 
Varsta:
62
Matrimoniale Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
90 kg 
Viata personala
Zodia:
Gemeni 
Pasiuni:

Am spus deja ca ma preocupa partea spirituala a vietii tot ce tine de ezoterism, si deasemeni sa dansez, sa ascult o muzica buna.

Prezentarea mea:

Este greu sa ma descriu,fiindca ati crede ca ma laud. Dar puteti fi siguri de sinceritatea mea, ceea ce pretind si de la voi.
Am fost casatorita de doua ori, insa din pacate sint singura de 9 ani, si locuiesc cu fiul meu, care are 33 ani.Nu mai lucrez demult, dar asta nu inseamna ca nu ma descurc material.
Sint o romantica incurabila, imi place viata,sint spirituala, pasionata de ezoterism si tot ce tine de cunoastere. Nu imi place sa fiu dezmagita intr-o relatie si nici sa dezamagesc.Prefer lucrurile spuse direct . Imi place sa merg in natura, sa socializez, sa ies in oras, sa citesc si multe altele.Nu ma simt implinita singura.Viata este facuta sa fie traita in doi,nu-i asa?

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Un barbat matur in ghindire, serios(deja este un stereotip...), inteligent, si in primul rind de caracter.
Nu-mi plac betivii,aventurierii si cei care nu stiu ce vor si nu sint capabili de o relatie frumoasa.Nu renunt la a crede ca la orice virsta ne putem indragosti si ca fiecare are un suflet pereche pe care il cauta.

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta