Genul:
Femeie 
Varsta:
49
Matrimoniale Localizare:
Oradea, Bihor, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
65 kg 
Culoarea parului:
Castaniu 
Viata personala
Zodia:
Capricorn 
Pasiuni:

In timpul liber prefer lectura, iesirile cu prietenii, evenimentele culturale (teatru, balet, concerte simfonice, de jazz, opera), dar si drumetiile la munte si calatoriile unde pot descoperi oameni si obiceiuri. De asemenea imi place sa fac fotografii. Imi mai place sa gatesc (sa experimentez) feluri noi de mancare gustate pe la prieteni, sau in calatoriile pe care le-am facut. Nu imi plac petrecerile zgomotoase si vulgaritatile.

Prezentarea mea:

Cred intr-o relatie monogama, bazata pe prietenie, comunicare si compatibilitate. Apreciez oamenii inteligenti, echilibrati, spirituali si cu bun simt, cu valori morale, cu principii sanatoase pe care le si respecta, care pot face haz de slabiciunile lor, dar care incearca sa se autodepaseasca. Datorita timpul acordat profesiei si a calatoriilor in interes de serviciu, ca si a neintalnirii (cel putin pana acum) a omului potrivit la timpul potrivit nu mi-am gasit partenerul de viata. Sper ca prin acest site sa reusesc...

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Un barbat care crede, ca si mine, intr-o relatie monogama, bazata pe respect, prietenie si compatibilitate, care sa aiba calitatile pe care le apreciez, enumerate mai sus. Care stie ce vrea, si care isi doreste o femeie pe care sa o pretuiasca si sa-l pretuiasca, si impreuna sa faca efortul de a mentine iubirea in relatie. Un om cu un suflet bun, sensibil, educat. Sa fie prezentabil, sa aiba grija de aspectul si sanatatea lui si preferabil fara copii.

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
Georgius a scris pe peretele lui Deea :

Buna,
Esti sgarcita la vorba? As vrea sa stiu mai multe despre tine. Cred ca putem fi prieteni.
Apoi, din Germania pana la Oradea si inapoi cred ca nici nu este atat de mult (ca pana la Iasi)...