Genul:
Barbat 
Varsta:
39
Matrimoniale Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
90 kg 
Culoarea parului:
Negru 
Viata personala
Zodia:
Leu 
Pasiuni:

calatoriile, dansul, natura, gradina, pescuit

Prezentarea mea:

Am trait si lucrat pana acum in Romania, SUA si India si am multe de povestit. Totusi mai este o poveste la care inca lucrez. Povestea modului in care mi-am gasit adevarata jumatate.
Nu cred in jocuri de noroc, ci in munca. Asa ca in loc sa joc la 6 din 49 prefer sa joc la 1 dintr-un milion. Pentru ca atunci cand imi voi gasi adevarata jumatate (sau ma va gasi ea) voi fi castigat (vom fi castigat) mai mult decat la orice joc de noroc.
Ah, si inca ceva, nu este nici o rusine sa vrei sa fii fericita. Ca este de lupta pentru a fi fericita. Nimeni nu a spus ca va fi usor. Important este sa te cunosti suficient de bine pe tine pentru a sti ce vrei de la viata si de la jumatatea ta in general, sau poate chiar de la mine in particular.
Vrei o scurtatura spre fericire? Cauta sa stai cat mai mult in preajma oamenilor fericiti, sa nu ii invidiezi si sa ii apreciezi sincer pentru ce au realizat si sigur te vei molipsi sau macar vei fura un pont sau doua. In 85% din cazuri s-a demonstrat ca fericirea este contagioasa.

Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Daca iti place viata, ai un zambet frumos, esti comunicativa, sociabila, stii sa conduci masina si poate ai si parul lung, atunci inseamna ca avem un inceput promitator. Si inca un mic amendament: fara tipete, fara invidie si fara minciuna.
Mi-ar place sa te cunosti suficient de bine ca sa stii ce asteptari ai de la viata si de la mine in particular. Viata mi-a dovedit ca maturitatea interioara nu corespunde cu cifrele din buletin. Restul e magie.

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!