Genul:
Barbat 
Varsta:
48
Matrimoniale Localizare:
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
89 kg 
Culoarea parului:
Un pic gri 
Viata personala
Zodia:
Berbec 
Pasiuni:

Calatoriile, conversatia, cititul, filmele, muzica, muntele, marea, animalele de casa, gradina din spatele casei, munca pe care o fac si pe care nu o consider munca, ci placere.

Prezentarea mea:

Există atât de multe tipuri diferite de oameni în această lume, în diferite etape ale vieții lor. Unii sunt fericiți (puțini), dar aș spune că cei mai mulți sunt nefericiți. Majoritatea, nu au nici o idee despre cum si-ar putea construi o viața mai buna, sau consideră in mod greșit, ca nu au avut o șansă de a avea una.

Sunt unul dintre cei mai fericiți oameni din lume. Am avut ghinion în trecut (asa se spune), am făcut multe greșeli, ca noi toți - dar am învățat ... iar acum sunt o persoană nouă.

Sunt si o persoană foarte creativă ... am mii de idei ... Aș avea nevoie de o mie de vieți să le încerc pe toate. În timp ce am deja o cariera excepțională și sunt un om realizat, imi creez acum o noua cariera, intr-un domeniu surprinzator si prin care sper sa influențez in bine viețile multor oameni.

Nu folosesc nici un fel de trucuri dubioase în viața mea, nu am nevoie si nu agreez asta... totul este curat, într-o lumină frumoasă. Metoda mea de viață și de succes, se bazează pe deschidere, onestitate, încredere, respect pentru ceilalți, și mai ales catre partenera din viața mea, calm și puritate, și credința - chiar dacă aceste cuvinte ar putea părea mari.

Sunt un om cu foarte multă încredere în sine, la un nivel care nu este atât de comun. Știu cum să respect partenera, pentru că prin faptul acesta mă respect pe mine. Si sunt o persoana foarte bine echilibrata.

Langa mine, o femeie va fi întotdeauna libera, libertatea de a alege, de a face ce vrea, să rămână pentru totdeauna, dacă va dori acest lucru și eu voi dori la fel.

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Caut o femeie adevarata - inteligenta, feminina, spirituala, romantica, educata, fara complexe si probleme nerezolvate. O femeie care sa stie sa fie femeie, langa un barbat care stie sa o puna in valoare ca femeie. Evoluata.

As prefera o persoana polivalenta, preferabil cu inclinatii artistice/culturale si spre spiritualitate pe cat posibil (a nu se citi neaparat ca religios), sensibila si foarte inteligenta, iubitoare de natura, de animale, de copii, eventual de design interior si lucruri care aduc armonie in casa si in viata. Dar in acelasi timp, suficient de realista incat sa inteleaga viata si sa actioneze dintr-o perspectiva care sa fie in favoarea ei si a relatiei.

O persoana a carei viata sa nu fie estompata de orgoliu, de tendinte distructive, sau de vechi amintiri, respectiv blocaje in trecut. O persoana libera emotional, si pe cat posibil echilibrata sau cu tendinte spre echilibru, in cautarea unui partener foarte bine echilibrat. O femeie care sa stie, ca si mine, cum sa traiasca viata din plin si sa se bucure de tot ce poate fi frumos. O femeie care sa isi doreasca familie, copii, stabilitate, toate posibilitatile, o relatie frumoaza bazata pe respect reciproc, iubire si grija fata de partener, o viata frumoasa, "the whole nine yards" cum se mai spune.

O persoana care intelege puterea visurilor, a nazuintelor, si care nu se teme sa viseze cu ochii deschisi... si sa nu se minuneze cand cele mai incredibile vise pe care le-a avut, devin realitate.

Acestei femei, sunt pregatit sa ii ofer o sansa deosebita, sansa de a avea un partener de viata, cum multe femei si-ar dori. Si bineinteles, acelasi lucru se va intoarce inapoi catre mine. In plus, langa mine, va putea descoperi, daca va dori, caile si modalitatile, respectiv posibilitatea de a realiza absolut orice - ceea ce o pot invata din propria mea experienta, inclusiv posibilitatea de a introduce frumusetea si echilibrul ca o constanta in viata ei.

Pentru casatorie caut:
o femeie 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!