Genul:
Femeie 
Varsta:
48
Matrimoniale Localizare:
Ploieşti, Prahova, Romania
Detalii aparenta. Casatorie .ro
Greutate:
56 kg 
Culoarea parului:
Saten inchis 
Viata personala
Zodia:
Leu 
Pasiuni:

Calatoriile, emisiuni tip Discovery, Travel, National Geografic, documentare, Psihologie, orice informatii legate de lume si de viata, ador sa ma plimb cu bicicleta, fitness, masaj, plimbarile in parc, excursii la munte, mare, soare, plaja...

Prezentarea mea:

Serioasa, inteligenta, educata, stabila, cu bun simt, sincera, intuitie ascutita, o persona receptiva, comunicativa, open mind, ador curatenia sufletesca si cea trupeasca, sanatoasa - admir oamenii care au grija de propria sanatate. Imi caut jumatatea, preferabil de alta nationalitate, in vederea unui eventual mariage. Timpul fiecaruia este pretios, prefer sa nu-l pierd cu discutii inutile, ieftine! Deci, imi plac lucrurile de calitate!

Viata Profesionala
Nivel de studii:
Facultate 
Matrimoniale. Caut o relatie serioasa
Descrieti partenerul cautat:

Partenerul meu, posibil de alta nationalitate, inteligent, educat,sincer, suflet bun, respectos, cu bun simt, sa agreeze curatenia trupeasca, spirituala si a mediului in care traieste, sa fie sanatos, nefumator, sa consume alcool ocazional (sa nu faca o pasiune din asta), sa aiba un simt al umorului dezvoltat (imi place sa rad, sa glumesc), sa acorde interes pentru persoana iubita, caldura sufleteasca, sa aprecieze dragostea oferita. Si nu in ultimul rand, sa-i placa calatoriile, sa fie generos.

Pentru casatorie caut:
un barbat 
Activitate recenta
It's quiet around here... be the first one to write something!